Samen voor Keulen: weinor en het eerste elftal FC Köln

weinor is sinds 2014 sponsor van de plaatselijke FC.

Het hele seizoen begeleidt weinor de gevierde voetbalclub uit Keulen als sponsor van de businessclub. “Wij zijn door en door Keulenaars”, aldus Joachim Burg, hoofd verkoop bij weinor. “Daarom is het voor ons heel belangrijk om niet alleen een relevante economische factor in de regio te zijn, maar ook onze stad cultureel te ondersteunen. Het eerste elftal van FC Köln is een topclub met een topfanclub – wij leven mee met de club!”

Nog meer goede redenen voor de samenwerking: teamgeest, fair play, gemeenschapszin en traditie zijn waarden die de Keulse voetbalclub en de zonweringfabrikant verenigen en die weinor graag doelgericht wil ondersteunen. “Bovendien is voetbal één van de populairste sporten – ook onder jongeren”, aldus Thilo Weiermann, directeur. “Teamsporten bevorderen belangrijke vaardigheden, zoals aandacht, discipline en respect”. Aspecten die weinor ook belangrijk vindt bij de opleiding van met name haar jongere medewerkers.

Samen kijken de twee partners uit naar een succesvol seizoen. Thilo Weiermann en zijn team duimen voor het eerste elftal van FC Köln.

Klik hier om naar de website van FC Köln te gaan