Glazen schuifwand

Glazen schuifwand / gefilterd

Product Producten

w17 easy

Deze kozijnloze glazen schuifwand geeft altijd een onbelemmerd uitzicht vanaf het terras.

Eye

Nu het product live beleven

Vindt een vakhandelaar-showroom in uw regio!

Hoogwaardige zonwering voor iedere situatie.
Hier vindt u het complete weinor zonweringsprogramma.

Start zoekopdracht

Glazen schuifwand

Binnen wordt buiten! Waar u op het moment maar zin in heeft: creëer met een frameloze glazen schuifwand een prachtige buitenkamer en geniet van beschutte behaaglijkheid of luchtig frisse vrijheid. Om u ook bij minder goed weer buiten op uw gemak te kunnen voelen, veranderen we uw terras op verzoek in een exclusieve Glasoase© tuinkamer.

Een glazen schuifwand als bescherming tegen de wind voor uw terras

Zo vaak mogelijk naar buiten: de werkkamer naar het terras verplaatsen, ontspannen een goed boek lezen, een feestmaal voorbereiden voor vrienden en familie. Glazen schuifwanden helpen u om u op de belangrijke dingen in het leven te kunnen concentreren. Ze bieden bescherming tegen zon, regen,wind en tocht, passen zich individueel aan uw wensen en behoeften aan en zijn ook optisch een ware lust voor het oog.

Uw glazen schuifwand bij weinor: vind het geschikte model

De w17 easy is uw rondom-zorgeloos-pakket wat betreft glazen schuifwanden voor terrasoverkappingen. De flexibele rondom bescherming, die is gemaakt van duurzaam en stevig veiligheidsglas, wordt door uw weinor vakhandelaar altijd op maat gemaakt overeenkomstig uw wensen en behoeften. U mag kiezen:

  • Bij het enkele systeem kunnen de glazen ruiten naar één of twee zijden worden geopend en ze sluiten links en/of rechts.
  • Het tussenstijlsysteem kan naar twee kanten worden geopend. Dit systeem sluit in het midden.
  • Ons hoeksysteem is een frameloze glazen hoek die uitstekend geschikt is voor balkons, loggia's en terrasoverkappingen 

Maak bovendien een keuze uit ons grote assortiment met fraaie grepen en kies die grepen die het beste bij uw esthetische voorstellingen passen. Elke weinor oplossing met glazen schuifwanden kan optioneel veilig worden afgesloten met ons corrosiebestendige cilinderslot – naar wens ook vanaf beide zijden. Het soft-sliding-systeem maakt een bijzonder lichte en stille beweging van de glazen schuifwanden mogelijk. Met de door weinor zelf ontwikkelde eenvoudige en stevige vergrendeling laten de glazen schuifwanden zich door een lichte druk van de voet comfortabel vergrendelen en ook weer openen.

Bewezen kwaliteit made in Germany van weinor

De glazen schuifwand w17 easy is gemaakt van veiligheidsglas in topkwaliteit. Kies de doorzichtige of de gesatineerde variant. Deze laatste is ondoorzichtig, maar laat wel licht door. De grepen, profielen en het cilinderslot volgen de trend van strakke lijnen en een schroefloos uiterlijk. Maak voor de coating van alle componenten een keuze uit meer dan 50 standaardkleuren en 150 extra RAL-kleuren en maak van uw glazen schuifwand zo een unieke blikvanger voor buiten.

Op maat gemaakte systemen individueel voor u aangepast

Onze weinor vakhandelaren ontwerpen en construeren uw glazen schuifwand altijd op maat. Zo kunnen de openingen in de glazen terrasoverkappingen in hoogtes tot wel 2,8 meter en in talrijke breedtes tot max. 6,6 meter worden dichtgemaakt. Droomt u van een behaaglijk balkon of een royale terrasoverkapping; weinor maakt het mogelijk. En met het soft-sliding-systeem kunnen ook grote glazen elementen kinderlijk eenvoudig en geruisloos bewegen.

Alles in één – weinor glazen schuifwanden passen zich aan uw wensen en vereisten aan

De toepassingsmogelijkheden van de w17 easy zijn enorm veelzijdig. Als aanvulling maakt de w17 easy van uw glazen terrasoverkapping een buitenkamer en beschermt hij u op het terras tegen weer en wind. In combinatie met onze eersteklas zonneschermen en het bijpassende innovatieve toebehoren ontstaat er zo een uniek feel-good paradijs voor u en uw dierbaren. Maar ook in huis is de glazen schuifwand w17 easy geschikt als scheidingswand en kan hij met vele interieurstijlen worden gecombineerd. 

We hebben de belangrijkste vragen over glazen schuifwanden voor u op een rijtje gezet

U hebt uw zinnen gezet op onze op maat gemaakte glazen constructie, maar heeft nog vragen? Om niet te lang onderzoek te hoeven doen, vindt u hier al een paar antwoorden. 

Op welke terrassen is het mogelijk om achteraf een glazen schuifwand te monteren?

De w17 easy is als onderbouwsysteem geschikt voor nagenoeg alle terrasoverkappingen en kan ook achteraf probleemloos worden gemonteerd. Door de staande constructie ontstaan er geen extra kosten voor statische aanpassingen van de terrasoverkapping. De glazen schuifwand wordt net als alle andere weinor producten door onze vakhandelaren individueel aan uw behoeften aangepast.

Heb ik een fundament nodig voor mijn glazen schuifwand?

Wanneer er sprake is van een stabiele ondergrond is het gebruik van de w17 easy mogelijk. Zo verlengt u eenvoudig uw kostbare uurtjes op terras en balkon en beleeft u altijd puur woongenot. Uw weinor vakhandelaar kijkt uit naar uw telefoontje, om u deskundig en uitgebreid te adviseren. 

Hoe vaak moeten glazen schuifwanden worden gereinigd?

Reinig uw glazen schuifwanden en het railsysteem regelmatig naar behoefte. Dankzij de weinor vloerrail met geïntegreerde CleanCase© is het verwijderen van blad en vuil kinderlijk eenvoudig. Veeg het vuil met een bezem in de CleanCase© en dan eenvoudig naar buiten. 

Trouwens: De CleanCase© voert ook regenwater gecontroleerd naar buiten af!

Een glazen schuifwand voor bij u thuis vindt u bij weinor!

weinor is altijd de juiste keuze! Onze producten bieden maximale flexibiliteit en veelzijdige individualisatiemogelijkheden. Met meer dan 60 jaar ervaring vinden we voor u de perfecte oplossing – en dat vanzelfsprekend in bewezen topkwaliteit en met deskundigheid en professionaliteit. De weinor zonwerings-, regen- en windbeschermingsproducten worden uitsluitend verkocht door vakhandelaren en wel inclusief montage door onze uitstekend geschoolde weinor vakhandelaar. Kies voor weinor en zorg met onze producten voor meer plezier aan het heerlijke buitenleven! 

Zo haalt u een w17 easy glazen schuifwand in huis:

1. zoek op de website het voor u geschikte model incl. grepen uit.

2. Zoek een weinor vakhandelaar bij u in de buurt.

3. Uw vakhandelaar geeft u uitgebreid advies en neemt de planning van uw w17 easy schuifwanden op zich.

4. De schuifwanden worden door de vakhandelaar bij u op het terras of in huis gemonteerd.

Uw weg naar een nieuw terras

Bij u in de buurt

Hoe vindt u uw weinor vakhandelaar?

weinor 3D Designer 2.0: Stel nu uw droomterras samen

met kleuren, doeken, materialen en accessoires in 3D 

Uitleg over de aankoop van een weinor product

Waar koop ik een weinor product? Wie is mijn contactpersoon? Dit en nog veel meer kunt u te weten komen in onze pakkende video.

Play Circle
Nu video bekijken

weinor visualisering-service

Fotorealistisch ontwerp van uw gewenste terrasoverkapping

Prachtige doeken in de beste kwaliteit

De doekcollectie 'my collections 2'  van weinor biedt 171 prachtige, moderne dessins voor elke lifestyle.

Enorm palet mooie framekleuren

Kies uit meer dan 200 kleuren uw favoriete kleur. De weinor poedercoating zorgt voor maximale kwaliteit.

Echtheitszertifikat Logo

weinor echtheidscertificaat -
Met zekerheid een origineel product

Elke weinor product wordt vanaf januari 2018 geleverd met een echtheidscertificaat.
Vraag dit certificaat aan bij uw vakhandelaar!

Let op:
Technische wijzigingen evenals assortiments- en programmawijzigingen voorbehouden. Het weinor productassortiment kan per land verschillen.
Het weinor productassortiment kan per land verschillen.
Bij alle afgebeelde inrichtingsvoorwerpen gaat het om weerbestendige outdoor-meubels en -accessoires.