Zonneschermen

Alle zonneschermen / gefilterd

Product Producten

Bij alle getoonde producten gaat het om:

Terras- en balkonzonwering

Opal Design II

Moderne technologie ontmoet eersteklas design.

Kubata

Kubistische design – de perfecte oplossing voor moderne architectuur.

Smaila

Geavanceerd kubistisch design voor balkons en compacte terrassen.

Cassita II

Slank en minimalistisch design — de perfecte match bij moderne woontrends.

Semina Life

Semina Life is de allrounder onder de knikarmschermen. Ze overtuigt door haar moderne, frisse design in combinatie met bewezen weinor techniek.

I/K/N 2000

De bewezen klassieker onder de cassetteschermen is bijna overal inzetbaar.

Semina

De Semina verenigt een fris en jong design met bewezen techniek en betrouwbare kwaliteit.

Topas

Grote kwaliteit voor een klein budget – het open zonnescherm weinor Topas is het perfecte instapmodel.

Pergolazonwering

Plaza Viva

Alfresco leven in bijna alle weersomstandigheden - of het nu zonnig, winderig of regent.

weinor PergoTex II

Maakt meer tijd buiten mogelijk, zelfs bij slecht weer.

Lamellendaken voor terrassen

Artares

Het lamellendak Artares zorgt dankzij natuurlijke ventilatie door een geavanceerde lameltechniek voor een individueel bioklimaat op uw terras.

Vensterzonwering en verticale zonwering

VertiTex II

De cassette van de VertiTex is zeer klein en onopvallend. Dankzij het gepatenteerde OptiFlow-System® is deze ook geschikt voor zonwering op grote breedtes/oppervlakken.

Paravento

Met één handeling beschermd tegen inkijk en wind van de zijkant.

Serrezonwering

Sottezza

Met Sottezza Pure of Originale altijd een perfecte match – met rechtlijnige of ronde terrasoverkapping!

WGM Top

WGM Top, de doorontwikkeling van de succesvolle, bovengemonteerde serrezonwering van weinor is gebaseerd op bewezen technologie gecombineerd met modern design.

Eye

Nu het product live beleven

Vindt een vakhandelaar-showroom in uw regio!

Hoogwaardige zonwering voor iedere situatie.
Hier vindt u het complete weinor zonweringsprogramma.

Start zoekopdracht

Zonneschermen

Het is een warme zomerdag en u heeft eindelijk even tijd om op adem te komen. U kunt zich terugtrekken op het terras met een goed boek, genieten van een koel drankje en echt even ontspannen. Rol uw weinor zonnescherm uit en maak van de onaangenaam warme plek een aangename oase van rust met veel schaduw. Een zonnescherm beschermt u op warme dagen tegen direct zonlicht, maar het kan nog veel meer. Het zonnescherm kan ook worden gebruikt als bescherming tegen inkijk, maar ook bij wat frisser weer worden uitgerold. Onze regenbestendige zonneschermen beschermen u zelfs tegen motregen. Daarnaast zorgt een zonnescherm op uw terras of balkon voor een esthetisch accent. Ontdek nu onze weinor zonneschermen voor uw buitenruimte!

Zonneschermen voor balkon en terras

De verschillende zonneschermmodellen van weinor dienen als aantrekkelijke overkapping en zonwering voor uw buitenruimte. Bij weinor combineren we kwaliteit, innovatie en comfort op het hoogste niveau. Vind het passende zonneschermmodel dat bij uw design past. Wij bieden 

De zonneschermen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, kleurvariaties en met diverse extra’s zoals: ledverlichting, verwarmingssysteem en weersensoren. De modellen zijn voorzien van vele functies en mogelijkheden. Al onze zonneschermen bieden een effectieve en hoogwaardige bescherming tegen de zon.

Ruim aanbod zonneschermen voor uw balkon of terras

Met onze weinor zonneschermen willen we uw terras of balkon omtoveren tot een echte oase van rust en comfort. Of u er nu alleen met een boek wilt zitten of met vrienden en familie voor een zondagse brunch of een gezellige BBQ. De stabiele weinor zonneschermen beschermen u met hun verschillende eigenschappen en functies in ieder geval tegen de zon en deels ook tegen wind en lichte regenbuien. Zo kan helemaal niets u en uw plannen in de weg staan.

Zonneschermen bij weinor: vind het geschikte model!

De tijd voor meer ontspanning thuis komt een stuk dichterbij met het juiste zonneschermmodel van weinor. Creëer een rustige en aangename atmosfeer op uw balkon of terras voor u en uw gasten. 

Wat de verschillende modellen voor uw terras of balkon gemeen hebben, is de functie om grote oppervlakken te beschermen tegen zonnestralen. Sommige van onze zonneschermen bieden ook de optie van een uitrolbare Volant Plus. Deze beschermt tegen laagstaande zon en creëert privacy in uw buitenruimte. Alle modellen zijn verkrijgbaar met elektrische bediening, wat zorgt voor een eenvoudige bediening via een schakelaar, handzender of smartphone. Afhankelijk van het model kunt u ook kiezen voor de klassieke slingerfunctie. Ledverlichting kan optioneel worden toegevoegd aan bijna elk model. 

Alle zonneschermen zijn verkrijgbaar in meer dan 170 verschillende doekdessins en 200 verschillende framekleuren. Creëer het individuele model dat bij uw stijl past en laat de montage uitvoeren door onze geschoolde vakhandelaren.

De beste materialen voor duurzame zonneschermen

Design, comfort en innovatieve techniek komen bij ons op de eerste plaats. 

De verschillende zonneschermdessins van weinor beschikken allemaal over speciale uitrustingen die vuil langdurig laten afdruppelen. De intensieve kleuring met de spinbadtechniek zorgt voor langdurig stralende kleuren. 

Perfect passend voor bij u thuis – zonneschermen in verschillende formaten

Configureer uw zonwering geheel naar eigen wens. U kunt niet alleen het model, de kleur en het frame kiezen, maar ook het formaat van uw nieuwe weinor zonnescherm configureren, zodat deze perfect voldoet aan uw eisen. Onze cassetteschermen voor balkon en terras variëren, afhankelijk van het model, tussen een maximale breedte van 6,5 tot 12 m en een maximale uitval van 3 tot 4 m.

Bij weinor vindt u hoogwaardige en innovatieve designs, die u individueel kunt aanpassen. Laat u uitgebreid adviseren bij de vakhandelaar! 

We hebben de belangrijkste vragen over zonneschermen voor u op een rijtje gezet

U wilt ook bij felle zon of lichte regen heerlijk genieten van het buiten zijn? Dan is de aankoop van een zonnescherm een must. Maar de aankoop kan veel vragen bij u oproepen. Wij hebben de meest gestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Bekijk onze FAQ. Wij staan u graag ter beschikking voor alle verdere vragen.

Kan een zonnescherm aan elk gebouw worden bevestigd?

Mits de bouwkundige omstandigheden dit toelaten kunnen zonneschermen in principe aan de meeste gebouwen worden bevestigd. Onze diversiteit aan zonneschermmodellen en -formaten maakt een flexibele installatie mogelijk, die kan worden aangepast aan de uiteenlopende structuren van gebouwen. Zelfs voor niet-dragende muren hebben we bij weinor een oplossing voor u. Onze vakhandelaren kunnen op locatie controleren of de deze geschikt is en de optimale oplossing aanbieden.

Hoe worden zonneschermen het beste gereinigd?

Om lang te kunnen genieten van uw weinor zonnescherm dient u ze voorzichtig te reinigen. Verwijder vuil, zoals bijvoorbeeld stuifmeel, bij voorkeur met een stofzuiger. Hardnekkige vlekken dienen in de week gezet te worden. Breng hiervoor gewoon een oplossing van wat lauwwarm water (maximaal 40 °C) en 5 tot 10 procent fijnwasmiddel met een spons aan op het doek. Wrijf het mengsel van water en zeep echter niet in. Na het reinigen moet het zonnescherm drogen. In vochtige toestand mag het niet ingerold worden.

Zo koopt u zonneschermen van weinor

Droomt u al lang van een zonnescherm op uw terras of balkon? Dan is het nu de hoogste tijd om deze droom uit te laten komen – zo koopt u een weinor zonnescherm: 

1. ontdek onze verschillende weinor modellen.

2. weinor model gevonden? Een vakhandelaar bij u in de buurt vindt u via de link Vakhandelaar zoeken.

3. Heeft u nog vragen? Onze vakhandelaren staan voor u klaar met deskundig advies.

4. Koop uw weinor zonnescherm bij uw vertrouwde vakhandelaar.

5. Onze geschoolde vakhandelaren voeren de montage voor u uit.

6. Uw vakhandelaar blijft ook in de toekomst voor u beschikbaar voor alle vragen over het product, reserveonderdelen, reparaties en soortgelijke onderwerpen.

Uw weg naar een nieuw terras

Bij u in de buurt

Hoe vindt u uw weinor vakhandelaar?

weinor 3D Designer 2.0: Stel nu uw droomterras samen

met kleuren, doeken, materialen en accessoires in 3D 

Uitleg over de aankoop van een weinor product

Waar koop ik een weinor product? Wie is mijn contactpersoon? Dit en nog veel meer kunt u te weten komen in onze pakkende video.

Play Circle
Nu video bekijken

weinor visualisering-service

Fotorealistisch ontwerp van uw gewenste terrasoverkapping

Prachtige doeken in de beste kwaliteit

De doekcollectie 'my collections 2'  van weinor biedt 171 prachtige, moderne dessins voor elke lifestyle.

Enorm palet mooie framekleuren

Kies uit meer dan 200 kleuren uw favoriete kleur. De weinor poedercoating zorgt voor maximale kwaliteit.

Echtheitszertifikat Logo

weinor echtheidscertificaat -
Met zekerheid een origineel product

Elke weinor product wordt vanaf januari 2018 geleverd met een echtheidscertificaat.
Vraag dit certificaat aan bij uw vakhandelaar!

Let op:
Technische wijzigingen evenals assortiments- en programmawijzigingen voorbehouden. Het weinor productassortiment kan per land verschillen.
Het weinor productassortiment kan per land verschillen.
Bij alle afgebeelde inrichtingsvoorwerpen gaat het om weerbestendige outdoor-meubels en -accessoires.