Vensterzonwering

Alle vensterzonwering / gefilterd

Product Producten

Bij alle getoonde producten gaat het om:

VertiTex II

De cassette van de VertiTex is zeer klein en onopvallend. Dankzij het gepatenteerde OptiFlow-System® is deze ook geschikt voor zonwering op grote breedtes/oppervlakken.

Eye

Nu het product live beleven

Vindt een vakhandelaar-showroom in uw regio!

Hoogwaardige zonwering voor iedere situatie.
Hier vindt u het complete weinor zonweringsprogramma.

Start zoekopdracht

Vensterzonweringen

Vensterzonwering vormen de perfecte vervolmaking van uw buitengevel. Als bescherming tegen de zon en verblinding voorkomen ze dat uw woonruimtes in de zomer te sterk opwarmen en dat uw vloeren en meubels verbleken. Bovendien zorgt vensterzonwering als zichtbescherming voor de gewenste privacy. Met weinor is het vinden van uw droomscherm kinderlijk eenvoudig! Lees hier hoe!

Vensterzonweringen – het aantrekkelijke alternatief voor rolluiken

Vensterzonweringen als volledige bescherming tegen inkijk of met semi-transparante stof, die een doorkijkje toestaat – wat uw wensen ook zijn, onze weinor vakhandelaren ondersteunen u deskundig bij de realisatie. 

Overigens: weinor biedt zonwering, regen- en windbescherming als systeem. Dit betekent dat alle producten optisch en functioneel bij elkaar passen. Balkonzonweringen, maar ook terras- en serrezonweringen vormen samen met de vensterzonwering een sluitend totaalbeeld en verlenen uw huis zo een geweldige uitstraling. 

uw Vensterzonwering van weinor

Onze VertiTex II is een cassettescherm van de buitencategorie. Dankzij een ruime selectie kleuren en zonweringdoeken vindt u het zonnescherm dat optimaal bij uw stijl past.

Kies voor de VertiTex II en profiteer van zijn voordelen:

  • 3-voudige bescherming tegen zon, wind en inkijk
  • Individuele vormgevingsmogelijkheid dankzij meer dan 60 aantrekkelijke, speciale Screens-doekdessins en meer dan 200 framekleuren
  • Geruisloze en comfortabele zonwering met een druk op de knop voor elektrische zonneschermen
  • Innovatieve technologie en eersteklas kwaliteit voor uw huis
  • Blijvend plezier van uw hoogwaardige, duurzame en moderne vensterzonwering

Hoogwaardige materialen en uitstekende kwaliteit tot in het kleinste detail

Profiteer van onze jarenlange ervaring en een uiterst moderne fabricage in onze eigen fabriek. Met strenge kwaliteitscontroles staan we garant voor de kwaliteit en duurzaamheid van alle elementen van de constructie. Onze collectie screens by weinor® bestaat uit hoogwaardige doeken voor optimale zicht- en zonbescherming met een eersteklas dessin. 

Op maat gemaakte vensterzonwering in flexibele afmetingen

Elk weinor product is uniek en wordt voor persoonlijk voor u gemaakt. Het innovatieve weinor OptiFlow-System® maakt grote doekbreedtes van tot wel 6 meter mogelijk – en dat terwijl de cassette nog steeds net zo klein is. De VertiTex II kan nagenoeg overal ook achteraf zonder problemen worden gemonteerd – uw weinor vakhandelaar adviseert u graag.

We hebben de belangrijkste vragen over vensterzonweringen voor u op een rijtje gezet

De aankoop van een vensterzonwering kan voor veel vragen zorgen – we hebben enkele antwoorden voor u verzameld. 

Neem bij verdere vragen contact op met een weinor vakhandelaar bij u in de buurt!

Waarop moet u letten bij de aankoop van een vensterzonwering?

Uw weinor vakhandelaar begeleidt u van begin tot eind: vanaf het idee en de fabricage tot aan de montage en het onderhoud van uw elektrische vensterzonwering.

De VertiTex II is verkrijgbaar in drie varianten:

  • Bij de VertiTex II zip is het doek vast gespannen in de geleiderails. Daardoor is hij bijzonder windbestendig en is er geen sprake van een lichtspleet tussen zonnescherm en venster.
  • Bij de VertiTex II rail wordt het doek met het uitvalprofiel betrouwbaar in de rail geleid. Hierdoor ontstaat er een smalle lichtspleet.
  • Een zeer verfijnde uitstraling heeft de VertiTex II draad. In plaats van geleiderails heeft deze vensterzonwering een draadgeleiding aan de buitenkant.

Welke vensterzonweringen zijn er?

De VertiTex II is een echte alleskunner onder de verticale zonweringen. Hij is variabel wat betreft afmetingen, functie en vorm. Hiermee overtuigt hij ook als aanvulling voor de serre. De cassette voor de vensterzonwering kunt u naar eigen smaak als halfronde of hoekige variant en in meer dan 200 framekleuren uitkiezen. 

Goed om te weten: De VertiTex II kan als zon- en zichtbescherming ook aan de zijkant van pergolazonweringen en terrasoverkappingen worden gemonteerd. 

Mogen zonnescherm bij regen geopend blijven?

Om wikkelvouwen, water en schimmelvlekken te voorkomen, adviseren we om uw vensterzonwering bij regen in te rollen. Mocht het doek toch een keer nat geworden zijn, rol dan uw zonnescherm uit om te drogen, zodra het beter weer is.

Kan een zonnescherm achteraf worden uitgerust met een motor?

De VertiTex is voor maximaal comfort al standaard uitgerust met een hoogwaardige motoraandrijving. En met de afstandsbediening of Smart Home kunnen alle weinor producten, zoals uw verticale zonwering, verwarming, verlichting en de balkon- of terraszonwering gemakkelijk worden bestuurd en geregeld.

Vensterzonweringen voor bij u thuis Bij weinor ontdekken!

Met weinor vensterzonweringen haalt u nog meer gezelligheid en een behaaglijke sfeer in huis. Overtuig uzelf van de exclusieve kwaliteit van onze zonneschermen. Elke weinor vensterzonwering wordt individueel voor u op maat ontworpen en gemaakt in Duitsland en door uitstekend geschoolde weinor vakhandelaren overeenkomstig de actuele bouwvoorschriften gemonteerd. Dit maakt elk weinor product uniek en sinds augustus 2017 zijn deze bovendien voorzien van een echtheidscertificaat

Zo laat u uw volgende woonwens uitkomen met een weinor vensterzonwering:

1. Zoek een weinor vakhandelaar bij u in de buurt.

2. Uw vakhandelaar geeft u graag uitgebreid advies over alle varianten en mogelijkheden om de VertiTex II bij u in huis te halen.

3. Uw nieuwe vensterzonweringen worden door de vakhandelaar zelf bij u gemonteerd. 

Uw weg naar een nieuw terras

Bij u in de buurt

Hoe vindt u uw weinor vakhandelaar?

weinor 3D Designer 2.0: Stel nu uw droomterras samen

met kleuren, doeken, materialen en accessoires in 3D 

Uitleg over de aankoop van een weinor product

Waar koop ik een weinor product? Wie is mijn contactpersoon? Dit en nog veel meer kunt u te weten komen in onze pakkende video.

Play Circle
Nu video bekijken

weinor visualisering-service

Fotorealistisch ontwerp van uw gewenste terrasoverkapping

Prachtige doeken in de beste kwaliteit

De doekcollectie 'my collections 2'  van weinor biedt 171 prachtige, moderne dessins voor elke lifestyle.

Enorm palet mooie framekleuren

Kies uit meer dan 200 kleuren uw favoriete kleur. De weinor poedercoating zorgt voor maximale kwaliteit.

Echtheitszertifikat Logo

weinor echtheidscertificaat -
Met zekerheid een origineel product

Elke weinor product wordt vanaf januari 2018 geleverd met een echtheidscertificaat.
Vraag dit certificaat aan bij uw vakhandelaar!

Let op:
Technische wijzigingen evenals assortiments- en programmawijzigingen voorbehouden. Het weinor productassortiment kan per land verschillen.
Het weinor productassortiment kan per land verschillen.
Bij alle afgebeelde inrichtingsvoorwerpen gaat het om weerbestendige outdoor-meubels en -accessoires.