Verticale zonweringen

Alle verticale zonweringen / gefilterd

Product Producten

Bij alle getoonde producten gaat het om:

VertiTex II

De cassette van de VertiTex is zeer klein en onopvallend. Dankzij het gepatenteerde OptiFlow-System® is deze ook geschikt voor zonwering op grote breedtes/oppervlakken.

Paravento

Met één handeling beschermd tegen inkijk en wind van de zijkant.

Eye

Nu het product live beleven

Vindt een vakhandelaar-showroom in uw regio!

Hoogwaardige zonwering voor iedere situatie.
Hier vindt u het complete weinor zonweringsprogramma.

Start zoekopdracht

Verticale zonwering

Er is nauwelijks iets dat meer rust geeft dan 's zomers op het terras te liggen en de warmte op uw huid te voelen. Verticale zonweringen vormen hier de perfecte aanvulling:

  • Ze beschermen tegen direct zonlicht.
  • Ze weren koude wind.
  • Ze beschermen u tegen inkijk.

Geef uw droomterras geheel naar eigen wens vorm met onze verticale zonweringen! Hoe dit werkt? Dat leggen we u nu uit.

Verticale zonwering bij weinor: vind uw model

Is uw terras al overkapt of wilt u onafhankelijk daarvan genieten van zichtbescherming aan de zijkant? Bij weinor kunt u kiezen uit twee soorten verticale zonweringen:

1. Ons horizontale uittrekscherm Paravento is de optimale aanvulling voor om terrascomfort. Deze wordt onafhankelijk van andere beschermende maatregelen, zoals balkonzonwering of terrasoverkappingen aan de wand van uw huis gemonteerd. Het doek kan indien nodig uit de aluminium cassette worden getrokken en 3-voudige bescherming bieden tegen zon, windvlagen en inkijk. 

2. De weinor VertiTex II is uw multifunctionele zonnescherm: Deze kan aan uw bestaande glazen terrasoverkapping en aan de pergolazonweringen weinor PergoTex II en Plaza Viva worden gemonteerd of als vensterzonwering schaduw bieden. Met zijn slanke design smelt hij perfect samen met uw bestaande terrasbeeld. Het doek is gemakkelijk in- en uit te rollen.

Creëer uw welverdiende terrasgenot en ontdek nu de voordelen van onze verticale zonweringen

Verticale zonweringen voor meer terrascomfort

weinor staat voor compromisloze kwaliteit, made in Germany. Sinds 2017 worden onze zonneschermen ook geleverd met een echtheidscertificaat. Hiermee weet u zeker dat alle producten zijn gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Zo willen we ervoor zorgen, dat u ook na vele jaren nog plezier beleeft aan onze producten! 

Geef uw buitenruimte geheel naar eigen wens en behoefte vorm! Kies hiervoor uit meer dan 170 doekdessins uw favoriete look uit de collectie my collections 2. Het duurzame spinbadverven zorgt voor langdurig stralende kleuren op uw terras. Bovendien is er nog de Screens collectie, speciaal voor verticale zonweringen. Verder kunt u kiezen uit meer dan 200 framekleuren. Met weinor heeft u de vrije keus wat betreft design en formaat.

Individuele maten voor perfect passende verticale zonweringen

In nauwe samenwerking met deskundige vakhandelaren stelt u zelf uw eigen venster- en verticale zonweringen samen. Het zijn cassetteschermen, die het voordeel bieden, dat ze – dankzij de perfect passende afmetingen – op praktisch elke willekeurige plek kunnen worden gemonteerd. Onze verticale Paravento heeft

  • een maximale cassettehoogte van 2,5 m
  • een maximale uittrekgrootte van 4 m
  • een maximaal doekoppervlak van 8 m

Ook bij de VertiTex II kunt u tot een breedte van maximaal 6 m vrij kiezen. Andere afmetingen, zoals de systeemhoogte, zijn afhankelijk van het soort cassette en gaan tot 4 m. Laat u uitgebreid adviseren door onze vakhandelaren!

We hebben de belangrijkste vragen over verticale zonweringen voor u op een rijtje gezet

Weet u nog niet zeker of u een verticale zonwering van weinor wilt kopen? We kunnen bogen op een jarenlange ervaring, zodat we u zekerheid kunnen bieden. Op deze plek beantwoorden we de zeer vaak gestelde vragen. 

Zonnescherm of overkapping voor uw terras? Of allebei?

Alle weinor producten worden conform een uniform systeem voor zonwering, regen- en windbescherming gefabriceerd. Hierdoor passen ze geweldig bij elkaar. Gecombineerde weinor zonneschermen en terrasoverkappingen zorgen zo voor een harmonieus totaalbeeld. U kunt dus kiezen uit een vaste overkapping en flexibele zonneschermen – of allebei laten monteren. Ontdek de functies en voordelen van elk bij de vakhandelaar!

Zijn verticale zonweringen ook als cassetteschermen verkrijgbaar?

In ons assortiment vindt u diverse uitvoeringen van zonneschermen: Knikarmschermen, serrezonweringen of verticale zonweringen. De laatstgenoemde zijn cassetteschermen aan de zijkant, die geheel naar eigen wens en weersafhankelijk kunnen worden in- of uitgerold. Zo heeft u maximale flexibiliteit op uw terras.

Kan de hoek van de markies individueel worden ingesteld?

Onze verticale zonweringen worden verticaal aan een willekeurige wand of bestaande constructie aangebracht. Hierbij is het mogelijk een schuinte te ontwerpen, waarvan de afmetingen aan vaststaande elementen of flexibele zonneschermen worden aangepast. Onze Paravento is een voorbeeld van een optimale aanvulling op weinor knikarmschermen, omdat de schuinte van het doek overeenkomt met de hellingshoek van het knikarmscherm. Creëer thuis atmosferische bescherming tegen zon en inkijk.

Waar kan ik optimaal een verticale zonwering gebruiken?

Het grote voordeel van zijn functionele accessoires is zijn universele inzetbaarheid. Uw nieuwe Paravento verticale zonwering kan aan elke willekeurige wand van een huis worden aangebracht. De VertiTex II kan net als een rolgordijn voor ramen of aan terrasoverkappingen worden gemonteerd.

Verticale zonweringen van weinor kopen – Laat u nu adviseren!

Op het terras, klaar, af! Geniet van rustige momenten met al hun voordelen. Heeft u al een idee hoe uw droomterras eruit moet zien? Dan vindt u nu een deskundige weinor vakhandelaar bij u in de buurt. 

1. Laat u uitgebreid adviseren.

2. Kies een op maat gemaakte verticale zonwering, die is afgestemd op uw wensen.

3. Laat het zonnescherm monteren door onze geschoolde vakhandelaren.

Onze weinor vakhandelaren blijven u ook na de aankoop terzijde staan, zodat u kunt genieten van een heerlijke zomer met aangename schaduw!

Uw weg naar een nieuw terras

Bij u in de buurt

Hoe vindt u uw weinor vakhandelaar?

weinor 3D Designer 2.0: Stel nu uw droomterras samen

met kleuren, doeken, materialen en accessoires in 3D 

Uitleg over de aankoop van een weinor product

Waar koop ik een weinor product? Wie is mijn contactpersoon? Dit en nog veel meer kunt u te weten komen in onze pakkende video.

Play Circle
Nu video bekijken

weinor visualisering-service

Fotorealistisch ontwerp van uw gewenste terrasoverkapping

Prachtige doeken in de beste kwaliteit

De doekcollectie 'my collections 2'  van weinor biedt 171 prachtige, moderne dessins voor elke lifestyle.

Enorm palet mooie framekleuren

Kies uit meer dan 200 kleuren uw favoriete kleur. De weinor poedercoating zorgt voor maximale kwaliteit.

Echtheitszertifikat Logo

weinor echtheidscertificaat -
Met zekerheid een origineel product

Elke weinor product wordt vanaf januari 2018 geleverd met een echtheidscertificaat.
Vraag dit certificaat aan bij uw vakhandelaar!

Let op:
Technische wijzigingen evenals assortiments- en programmawijzigingen voorbehouden. Het weinor productassortiment kan per land verschillen.
Het weinor productassortiment kan per land verschillen.
Bij alle afgebeelde inrichtingsvoorwerpen gaat het om weerbestendige outdoor-meubels en -accessoires.