Nu gratis te downloaden

Download nu weinor 3D Designer 2.0!

Met de rondom geoptimaliseerde weinor 3D Designer 2.0 kunt u uw terras spelenderwijs vormgeven met het bijbehorende zonnescherm, de pergolazonwering, de Glasoase® of een terrasoverkapping van weinor. Nagenoeg alle nieuwe producten zijn geïntegreerd.

Of het nu op de computer of op de tablet is – de weinor 3D Designer 2.0 biedt u een uitstekend hulpmiddel wanneer u wilt bekijken wat er op uw terras allemaal mogelijk is met een zonnescherm of een terrasoverkapping. Het uiterlijk van de gevel en het terras kan natuurlijk aan uw thuis worden aangepast. U kunt zelfs een foto van uw terras uploaden en als achtergrond instellen. Zo kunt u snel beoordelen of uw zon- of weerwering bij uw woning past.

Vele nieuwe functies brengen uw weinor producten tot leven: Zo kunt u door het activeren van de kleurenledstrips verschillende lichtsferen creëren. Met de schaduwsimulatie kunt u uitproberen op welke plek van het terras een effectieve bescherming tegen de zon noodzakelijk is en ook de intensiteit van het zonlicht kan worden aangepast. Zelfs een blik van binnen naar buiten is mogelijk.

De weinor zonnescherm- en terrasconfigurator kunt u als app overal mee naartoe nemen. Zo kunt u bijvoorbeeld aan uw vrienden laten zien hoe uw terras eruit komt te zien met uw gewenste weinor product. Hiervoor heeft u zelfs geen internetaansluiting nodig.

Download 3D Designer 2.0 op uw computer of installeer de app op uw tablet en ontdek hoe u met een zonnescherm of een terrasoverkapping van weinor een nog aangenamere atmosfeer op uw terras creëert.
 

NIEUW in november 2023: configureer nu ook de kubistische terrasoverkapping Terrazza Pure als gekoppeld systeem voor grote terrassen! 

Er zijn downloads verkrijgbaar voor de volgende apparaten:

Voor iPad

iPadOS 12.0 of hoger noodzakelijk.

Voor Android

Android tablets
Android 9 of hoger noodzakelijk.

Voor PC

Intel 64-bit

Voor Mac

Intel 64-bit / Apple Silicon