Balkonzonwering

Alle Balkonzonwering / gefilterd

Product Producten

Bij alle getoonde producten gaat het om:

Opal Design II

Moderne technologie ontmoet eersteklas design.

Kubata

Kubistische design – de perfecte oplossing voor moderne architectuur.

Smaila

Geavanceerd kubistisch design voor balkons en compacte terrassen.

Cassita II

Slank en minimalistisch design — de perfecte match bij moderne woontrends.

Semina Life

Semina Life is de allrounder onder de knikarmschermen. Ze overtuigt door haar moderne, frisse design in combinatie met bewezen weinor techniek.

I/K/N 2000

De bewezen klassieker onder de cassetteschermen is bijna overal inzetbaar.

Semina

De Semina verenigt een fris en jong design met bewezen techniek en betrouwbare kwaliteit.

Topas

Grote kwaliteit voor een klein budget – het open zonnescherm weinor Topas is het perfecte instapmodel.

Eye

Nu het product live beleven

Vindt een vakhandelaar-showroom in uw regio!

Hoogwaardige zonwering voor iedere situatie.
Hier vindt u het complete weinor zonweringsprogramma.

Start zoekopdracht

Balkonzonweringen

Balkon- en terraszonweringen zijn nog steeds het meest voorkomende type zonneschermen. De grote variatie en een ruime selectie designs, modellen en functies maken hen tot ideale oplossingen om schaduw te bieden voor de meest uiteenlopende bouwsituaties. Klein of groot, elektrisch zonnescherm of balkonzonwering met handslinger, bij weinor vindt u hoogwaardige en duurzame zonbescherming die voldoet aan uw wensen en eisen en die bovendien perfect samensmelt met uw stijl. 

Balkonzonweringen bij weinor: vind het geschikte model!

Wat u maar wenst: handmatige of elektrische balkonzonweringen, wand- of plafondmontage van het zonnescherm, uw balkon in subtiel, modern of kleurrijk design - weinor is uw partner voor het binnen-wordt-buiten-gevoel. 

U kunt kiezen uit drie categorieën met belastbare en duurzame knikarmschermen voor het balkon:

  • Met open cassetteschermen zoals de Topas ontvangt u eersteklas kwaliteit voor een lage prijs. Ze zijn met name geschikt voor de montage in nissen of onder een dak, bijvoorbeeld bij balkons en loggia's.
  • Bij een semi-open cassettescherm zoals de Semina zijn de knikarmen en het zonweringdoek vanaf de boven- en voorkant beschermd tegen weersinvloeden en vervuiling. Zodoende zijn ze geschikt als zonwering voor het balkon.
  • Cassetteschermen zoals onze modellen Opal Design II, Kubata, Smaila en Cassita II vormen het hart van onze collectie zonneschermen. Zonweringdoek en -techniek zijn dankzij de cassette rondom beschermd tegen weersinvloeden. Ons cassettescherm I/K/N 2000 beschikt bovendien over een zeer vlak uitvalprofiel en is zo met name geschikt voor de inbouw in gevels en nissen. Bij weinor vindt u gesloten cassettes in diverse vormen voor uw balkon, van tijdloos klassiek, puristisch slank tot aan kubistisch modern.
  • Alle weinor zonneschermmodellen van open, semi-open tot aan gesloten cassettes kunnen met dimbare leds worden uitgerust en zorgen zo voor een aangename sfeer op uw balkon. Bij de modellen Opal Design II, Smaila en Semina Life en Topas kan naast leds ook de verticale zonwering Volant Plus worden aangebracht. Deze biedt bescherming tegen de zon en nieuwsgierige blikken. 

Hoogwaardige materialen voor perfecte zonbescherming

Van oudsher staat weinor voor buitengewone kwaliteit en innovatieve technologie. 

Meer dan 200 moderne framekleuren met maximale kleurzekerheid bieden u keur aan mogelijkheden voor het uitkiezen van de kleur. De weinor producten worden in de eigen fabriek gepoedercoat. Zo kunt u ook bij verschillende weinor producten rekenen op dezelfde kleur en een identieke mate van glans.

Ook bij onze doekcollectie kiezen we voor een maximale levensduur en aanhoudend plezier van de doeken. Het spinbadverven belooft een gelijkblijvende, stralende kleur en door de modernste technologie en een bescherming van het weefsel is het oppervlak van de weinor zonweringdoeken vet-, water- en vuilafstotend.

Groot of klein – perfect passende zonneschermen voor uw balkon

Elk weinor zonnescherm wordt overeenkomstig uw wensen voor u op maat gemaakt. Hiermee past het perfect bij uw bouwkundige omstandigheden. Afhankelijk van het model bieden onze zonneschermen u een maximale breedte tussen 500 en 1200 cm* (*2-delige systemen) en een maximale uitval tussen 300 en 400 cm. Bovendien blijven ook grote zonweringdoeken perfect in vorm.

Innovatieve technologie en veelzijdige functies gecombineerd in uw persoonlijke balkonzonwering

Om comfortabel nog meer tijd buiten door te brengen, biedt weinor u uiterst moderne en perfect op elkaar afgestemde uitbreidingen voor uw zonbescherming. Breidt uw zonnescherm uit met een verticale bescherming tegen verblinding en inkijk, bijvoorbeeld met onze Volant Plus met gepatenteerd weinor Opti-Flow-Systeem®. Creëer met sfeervolle ledverlichting en ons verwarmingssysteem Tempura op elk moment van de dag een behaaglijk sfeer. Met de weinor afstandsbediening of via Smart Home technologie met Somfy bedient u zonnescherm, verwarmingssysteem en verlichting.

We hebben de belangrijkste vragen over balkonzonweringen voor u op een rijtje gezet

Uw droom van heerlijke uurtjes op het terras is binnen bereik! Om u te helpen bij het nemen van de volgende stappen, hebben we enkele van de belangrijkste vragen en antwoorden voor u op een rijtje gezet. Onze vakhandelaren staan voor u klaar met uitgebreid advies!

Is een balkonzonwering toegestaan bij een gehuurd appartement?

Wanneer u een zonnescherm aan het balkon van uw gehuurde appartement wilt aanbrengen, gaat het om een bouwkundige verandering. Hierbij is het noodzakelijk om de verhuurder vooraf op de hoogte te stellen en om toestemming te vragen. Vraag ook wat er met het zonnescherm moet gebeuren als u gaat verhuizen. 

Van het ontwerp van uw optimale zonbescherming, de deskundige montage, alsmede de verzorging en het onderhoud; uw weinor vakhandelaar staat u met raad en daad terzijde.

Hoe worden balkonzonweringen juist gemonteerd?

Vertrouw bij de deskundige montage van uw zonnescherm op onze ervaren en optimaal geschoolde weinor vakhandelaren. Onze producten worden deskundig gemonteerd en op verzoek ook na het inbouwen professioneel onderhouden. 

Informeer uzelf vooraf met onze video 'Uitleg over de aankoop van een weinor product'.

Hoe bepaalt u het juiste formaat van een balkonzonwering?

Hiervoor heeft u geen duimstok nodig: bij uw weinor vakhandelaar vindt u alles in één. Voor het individueel op maat maken van uw zonnescherm komt deze gewoonlijk bij u thuis om samen met u de ideale oplossing voor uw zonbescherming te vinden. Maak hiervoor een afspraak!

Balkonzonweringen voor bij u thuis – gefabriceerd door weinor.

Voortdurende groei en ontwikkeling van nieuwe producten, maximale kwaliteitsnormen en meer plezier beleven aan het uitbreiden van uw leefruimte. Dat is waar weinor al sinds de oprichting in 1960 voor staat. Als Noord-Europese marktleider op het gebied van zonwering, regen- en windbescherming op het terras ondersteunen we u deskundig en vriendelijk bij elke stap.

En zo eenvoudig werkt de aankoop van uw weinor balkonzonwering:

1. Laat u inspireren door onze website.

2. Zoek een weinor vakhandelaar bij u in de buurt.

3. De vakhandelaar geeft u uitvoerig advies en plant samen met u uw zonneschermproject.

4. Uw zonnescherm wordt door de vakhandelaar op uw balkon gemonteerd.

Uw weg naar een nieuw terras

Bij u in de buurt

Hoe vindt u uw weinor vakhandelaar?

weinor 3D Designer 2.0: Stel nu uw droomterras samen

met kleuren, doeken, materialen en accessoires in 3D 

Uitleg over de aankoop van een weinor product

Waar koop ik een weinor product? Wie is mijn contactpersoon? Dit en nog veel meer kunt u te weten komen in onze pakkende video.

Play Circle
Nu video bekijken

weinor visualisering-service

Fotorealistisch ontwerp van uw gewenste terrasoverkapping

Prachtige doeken in de beste kwaliteit

De doekcollectie 'my collections 2'  van weinor biedt 171 prachtige, moderne dessins voor elke lifestyle.

Enorm palet mooie framekleuren

Kies uit meer dan 200 kleuren uw favoriete kleur. De weinor poedercoating zorgt voor maximale kwaliteit.

Echtheitszertifikat Logo

weinor echtheidscertificaat -
Met zekerheid een origineel product

Elke weinor product wordt vanaf januari 2018 geleverd met een echtheidscertificaat.
Vraag dit certificaat aan bij uw vakhandelaar!

Let op:
Technische wijzigingen evenals assortiments- en programmawijzigingen voorbehouden. Het weinor productassortiment kan per land verschillen.
Het weinor productassortiment kan per land verschillen.
Bij alle afgebeelde inrichtingsvoorwerpen gaat het om weerbestendige outdoor-meubels en -accessoires.