Objecten terras- en balkonzonwering

Chemnitz: Knikarmscherm aan 
architectenwoning

Het rechtlijnige woonhuis in puristische bouwstijl heeft in het kubistische cassettescherm Kubata van weinor een perfecte match gevonden. Het past in het ensemble alsof het één geheel is.    

Messel bij Darmstadt: zonwering met kleuraccent

Met zijn royale afmetingen zorgt het hoogwaardige cassettescherm voor aangename schaduw aan het zwembad van een modern huis. Het rode zonweringdoek zet duidelijke accenten aan de gevel.

Leiblfing in Neder-Beieren: kleuraccent met designzonnescherm

Met zijn krachtige rood zet het kubusvormige cassettescherm een sterk accent aan de gevel van het huis in Leiblfing. Zonnescherm en huis vormen één geheel.

Andernach: huis en zonnescherm als één geheel

De eigenaren van het moderne huis in Andernach kunnen nu nog veel langer genieten van hun zonovergoten terras. Daarnaast past het uiterlijk van hun kubusvormige cassettescherm perfect bij de stijl van het huis.

Keulen: pergolazonwering voor architectenwoning

De opdrachtgevers van een eengezinswoning in Keulen hebben hun terras uitgerust met een pergolazonwering Plaza Viva van weinor.

Walsh Bay Sydney: 156 designschermen Cassita II

De bewoners van het exclusieve woonwijk Walsh Bay in het Australische Sydney zijn erg tevreden over de in totaal 156 weinor zonneschermen van het type Cassita II. Want op het vijfde continent is betrouwbare zonwering natuurlijk ontzettend belangrijk.