weinor kwaliteit

Perfecte kwaliteit – Made in Germany

Als marktleider in Noord-Europa voor zonwering en regen- en windbescherming op het terras hechten wij aan hoogwaardige materialen voor eersteklas producten. Deze worden uitsluitend verkocht via de vakhandel en wel inclusief montage, die professioneel wordt uitgevoerd door uitstekend geschoolde weinor vakhandelaren volgens de actuele bouwvoorschriften.

Dit zijn de kwaliteitskenmerken van weinor:

  • Gecontroleerde kwaliteit made in Germany: weinor hanteert op haar beide Duitse productielocaties strenge kwaliteitscontroles door gecertificeerde procedures en productieprocessen
  • Exclusieve doekkwaliteit: de innovatieve weinor techniek van spindopverven zorgt voor duurzaam stralende kleuren
  • Eigen poedercoating: deze waarborgt een optimale kwaliteit en een grote veelzijdigheid in kleuren bij de weinor framekleuren
  • Op maat gemaakte oplossingen voor zonwering en regen- en windbescherming: afgestemd op uw individuele wensen

Wie voor weinor producten kiest, kan vertrouwen op topkwaliteit.

Met zekerheid een origineel product: alleen echt met weinor echtheidscertificaat

Om de echtheid van uw weinor product te bewijzen, ontvangt u als klant sinds augustus 2017 het weinor echtheidscertificaat bij uw aangeschafte product. Zo kunt u er zeker van zijn dat u een 100% weinor product ontvangt en dat het product zijn waarde behoudt bij doorverkoop.

Elk weinor product wordt uitsluitend individueel voor u in Duitsland ontwikkeld, vormgegeven en vervaardigd. De productie in Duitsland en het gebruik van hoogwaardige materialen maken uw weinor product uniek.

Vraag daarom bij uw vakhandelaar naar het weinor echtheidscertificaat!