weinor past perfect – bij ieder huis

U wilt een idee krijgen van hoe mooi zonneschermen, terrasoverkappingen en Glasoases® van weinor passen bij verschillende gevels? Hoe een prachtig en duurzaam zonweringdoek van weinor de sfeer op een terras of balkon positief beïnvloed? Neem dan eens een kijkje in onze referenties. Of het nu gaat om een eengezinswoning, villa, school, hotel, restaurant, terras of balkon: voor iedere toepassing heeft weinor de juiste oplossing. Laat u inspireren door de veelzijdige mogelijkheden om uw buitenverblijf met zonneschermen, terrasoverkappingen en Glasoases® vorm te geven!

Terrasgenot in de eigen weinor Glasoase®

In deze film laat de familie Turowski u zien, hoe u met een Glasoase® van weinor nog langer op uw terras kunt genieten.

Hanau: kubusvormige Glasoase in moderne look

De eigenaren van een huis in Hanau realiseerden met hun kubusvormige terrasoverkapping inclusief glazen schuifwanden en serrezonweringen een bescherming tegen regen en wind met hoogste designeisen.

Messel bij Darmstadt: zonwering met kleuraccent

Met zijn royale afmetingen zorgt het hoogwaardige cassettescherm voor aangename schaduw aan het zwembad van een modern huis. Het rode zonweringdoek zet duidelijke accenten aan de gevel.

Leiblfing in Neder-Beieren: kleuraccent met designzonnescherm

Met zijn krachtige rood zet het kubusvormige cassettescherm een sterk accent aan de gevel van het huis in Leiblfing. Zonnescherm en huis vormen één geheel.

Andernach: huis en zonnescherm als één geheel

De eigenaren van het moderne huis in Andernach kunnen nu nog veel langer genieten van hun zonovergoten terras. Daarnaast past het uiterlijk van hun kubusvormige cassettescherm perfect bij de stijl van het huis.

woonwijk Åsgårdstrand / Noorwegen

De balkons van 72 woningen aan het Noorse Oslofjord zijn uitgebreid met schuif-draaiconstructies van profielloos glas en verticale zonweringen.

Leverkusen: terrasoverkapping en zonnescherm in partner-look

In Leverkusen hebben opdrachtgevers hun eengezinswoning uitgerust met terrasoverkapping en zonneschermen.

Keulen: pergolazonwering voor architectenwoning

De opdrachtgevers van een eengezinswoning in Keulen hebben hun terras uitgerust met een pergolazonwering Plaza Viva van weinor.

Schwäbische Alb: zithoek buiten met glazen schuifdeuren

De glazen schuifdeuren van weinor bieden de opdrachtgevers uit de Schwäbische Alb veel comfort en een vrij uitzicht.

Walsh Bay Sydney: 156 designschermen Cassita II

De bewoners van het exclusieve woonwijk Walsh Bay in het Australische Sydney zijn erg tevreden over de in totaal 156 weinor zonneschermen van het type Cassita II. Want op het vijfde continent is betrouwbare zonwering natuurlijk ontzettend belangrijk.

Göbel’s Schlosshotel “Prinz von Hessen”: Pergola-zonwering voor de gastronomie

Het 5-sterren Prinz von Hessen in Friedewald bij Bad Hersfeld heeft het terras van zijn restaurant met twee pergola-zonneschermen van weinor overkapt.

Landhuis Milser / Duisburg: Pergola-zonwering breidt het gastronomie-bereik uit

Het hotel van voormalig wereldkampioen en Olympische winnaar gewichtheffen Rolf Milser is met een driedelige pergola-zonwering PergoTex van weinor uitgerust.

Pergola-zonwering Papenburg: Terrasoverkapping voor landelijke tuinshow

De Nedersaksische tuinshow in Papenburg heeft in 2014 een open-air-podium met een pergola-zonwering PergoTex van weinor uitgerust.

Waterfront Café / UK: Weerbescherming aan het water

Het beschutte terras van het Waterfront Café in Benson / Oxfordshire is met de pergola-zonwering PergoTex II van weinor uitgebreid.

Kita in Luxemburg: Weerbescherming voor meer beweging

Tien systemen van de pergola-zonwering PergoTex van weinor vergroten het speelterrein van een kinderdagverblijf in Luxemburg.

Oberschwaben: Terrasoverkapping voor een eengezinswoning

Een familie uit Oberschwaben heeft een terrasoverkapping met serrezonwering Sottezza II van weinor gewonnen.

ASV Köln: 150 m2 Glasoase®

De traditionele club ASV Köln heeft de achterkant van hun sporthal met een 150 vierkante meter transparantie serre van weinor uitgerust.

Glasoase® Tsjechië: Serre in Badsee

Om hun verblijf in een prachtige omgeving te verlengen, heeft een familie hun terras met een weinor Glasoase® uitgerust. Nu kunnen ze op frisse dagen vanuit het zwembad gelijk de beschutte serre in.