Tuinkamer Glasoase®

Tuinkamer Glasoase® / gefilterd

Product Producten

Glasoases®

Vloeiende overgang naar buiten met de elegante Glasoases® – lichtdoorlatend en bekroond.

Eye

Nu het product live beleven

Vindt een vakhandelaar-showroom in uw regio!

Hoogwaardige zonwering voor iedere situatie.
Hier vindt u het complete weinor zonweringsprogramma.

Start zoekopdracht

Tuinkamer Glasoase®

Zo lang mogelijk tijd doorbrengen in de buitenlucht, genieten van licht en zuurstof en zich buiten geborgen voelen. Steeds meer mensen verlangen ernaar om hun terras ook in het voorjaar en de herfst te kunnen gebruiken terwijl ze worden beschermd tegen regen, wind en zon. Hier biedt de tuinkamer Glasoase® uitkomst. Hij combineert terrasoverkapping en zijelementen bijv. glazen schuifwanden op de mooist denkbare wijze – voor meer buitengevoel en tegelijkertijd als bescherming tegen wind en regen. Word opnieuw verliefd op uw tuin, terras of balkon!

De tuinkamer Glasoase® zorgt voor veel extra levenskwaliteit op uw terras. Terwijl een serre staat voor een extra ruimte in het huis, is de Glasoase® nauwer met verbonden met uw tuin, terras of balkon en biedt hij de bewoners een nauwere band met de natuur. 

Toch kan de Glasoase® ook als warmtebuffer dienen. Wanneer de zon in het koude jaargetijde de tuinkamer verwarmt (temperaturen tot 30 °C zijn mogelijk), kan bij een openstaande terrasdeur de warme lucht in het huis stromen, waardoor u minder hoeft te stoken. Tegelijkertijd beschermt de Glasoase® grote ramen tegen kou en wind. Ook dit zorgt ervoor dat u aanzienlijk minder hoeft te stoken om uw huis te verwarmen. 

De tuinkamer Glasoase® bij weinor: geheel volgens uw wensen

Een tuinkamer van weinor is de combinatie van een weinor glazen terrasoverkapping van uw keuze, optionele vaste glazen zijdelen en onze W17 easy glazen schuifwand. De tuinkamer die zo ontstaat, kan met extra elementen, zoals bijvoorbeeld de verticale zonwering VertiTex II, onze serrezonweringen Sottezza II, Sottezza Pure of WGM Top, een verwarmingssysteem en ledspots geheel naar uw eigen wensen worden geconfigureerd. 

Onze tuinkamer Glasoase®overtuigt met de bijzondere glazen constructie zonder storend frame. De focus is duidelijk: meer licht, meer zicht, meer vrijheid. 

Licht, lucht, transparantie – van uitstekende kwaliteit

De weinor tuinkamer  Glasoase® ziet er niet alleen geweldig uit, maar voldoet bovendien in alle opzichten aan onze hoge eisen en is bestand tegen onze strenge kwaliteitscontroles. Moderne en hoogwaardige glazen terrasoverkappingen, gecombineerd met geruisloos bewegende schuifdeuren, op verzoek aangevuld met geavanceerde techniek voor licht en warmte.

van terrasoverkapping naar buitenkamer

Een groot voordeel van de Glasoase®: deze kan in etappes volgens het modulaire principe worden opgebouwd. Begin met een terrasoverkapping en vul deze naar eigen wens aan met de glazen schuifelementen totdat uw Glasoase® rondom voorzien is van glas. Natuurlijk kan uw wintertuin ook worden gecombineerd met serrezonweringen, die op warme dagen bescherming bieden tegen de zon. Op koele dagen verandert het weinor verwarmingssysteem Tempura uw Glasoase® met infraroodtechniek in een tuinkamer met aangename warmte. 

We hebben de belangrijkste vragen over tuinkamers voor u op een rijtje gezet

De weinor Glasoase® is een innovatief product en we kijken er naar uit om u er alles over te vertellen. Meld u hiervoor bij één van onze vakhandelaren! Vooraf vindt u hier antwoorden op de belangrijkste vragen!

Wat is het verschil tussen een tuinkamer en een serre?

Een serre is geïsoleerd en heeft, overeenkomstig de huidige normen, dubbel glas. Onze tuinkamer is bewust zo ontworpen, dat hij eerder met het buiten- dan het binnenleven is verbonden. De realisatie hiervan kost gewoonlijk minder tijd en geld dan een serre en zorgt er toch voor dat u duidelijk langer kunt genieten van terras en tuin, dan met een pergolazonwering of terrasoverkapping. U kunt de schuifelementen in de tuinkamer flexibel bewegen en zo elke dag opnieuw beslissen of u zich meer met binnen dan met buiten verbonden wilt voelen. De aluminium en glazen elementen hebben, in tegenstelling tot serres aan huizen, een luchtdoorlatend ontwerp en zijn bewust niet geïsoleerd. Toch beschermt de Glasoase® tegen weer en wind. Hij warmt zich op door direct zonlicht, ook op een koele dag.

Kan elk terras worden veranderd in een tuinkamer?

Kort en bondig: ja. 

Klein of groot, de op maat gemaakte elementen van de Glasoase® passen zich aan de omstandigheden van uw huis en uw terras aan. Het fundament moet echter geschikt zijn voor de stabiliteit van de tuinkamer.

Belangrijk: De bouw van een Glasoase® is weliswaar een verbouwing, maar hiervoor is niet altijd een bouwvergunning nodig. De eisen variëren per gemeente. Maar zelfs bij een bouwvergunning hoeft er geen rekening te worden gehouden met de wettelijke eisen ten aanzien van de energieprestatie (BENG). Neem contact op met onze ervaren en geschoolde weinor vakhandelaren en vraag informatie bij uw gemeente.

Waarop moet u letten bij de bouw van een tuinkamer?

De Glasoase® is een speciale serre en is bewust verbonden met de buitenwereld. Voordat u een beslissing neemt, dient u van de volgende punten op de hoogte te zijn:

  • De Glasoase® kan niet zonder warmteverlies worden verwarmd.
  • De tuinkamer is niet compleet dicht, met name bij slagregen.
  • Hij biedt geen complete bescherming tegen tocht.
  • Een tuinkamer biedt geen bescherming tegen vorst.
  • De Glasoase® kan geen volledige bescherming tegen insecten waarborgen.

Een tuinkamer Glasoase® voor bij u thuis is te koop bij de weinor vakhandelaar!

weinor biedt u als systeem hoogwaardige producten voor zonwering, regen- en windbescherming op het terras! Exclusieve kwaliteit, innovatieve techniek en uitstekende materialen zijn voor ons vanzelfsprekend. Elk weinor product is uniek en wordt op maat gemaakt en gemonteerd overeenkomstig uw wensen en behoeften. Maak nu een afspraak met onze vakhandelaren en zorg met weinor voor meer plezier op uw terras!

Bent u er klaar voor om uw tuinkamer 'in huis' te halen? Zo eenvoudig werkt het:

1. neem een kijkje op de website en zoek naar de componenten en het bijpassende toebehoren.

2. Zoek een weinor vakhandelaar bij u in de buurt.

3. De vakhandelaar geeft u uitgebreid advies en plant uw tuinkamer samen met u.

4. De onderdelen van uw nieuwe tuinkamer Glasoase® worden door de vakhandelaar geleverd en bij u gemonteerd – u hoeft verder niets te doen.

Uw weg naar een nieuw terras

Bij u in de buurt

Hoe vindt u uw weinor vakhandelaar?

weinor 3D Designer 2.0: Stel nu uw droomterras samen

met kleuren, doeken, materialen en accessoires in 3D 

Uitleg over de aankoop van een weinor product

Waar koop ik een weinor product? Wie is mijn contactpersoon? Dit en nog veel meer kunt u te weten komen in onze pakkende video.

Play Circle
Nu video bekijken

weinor visualisering-service

Fotorealistisch ontwerp van uw gewenste terrasoverkapping

Prachtige doeken in de beste kwaliteit

De doekcollectie 'my collections 2'  van weinor biedt 171 prachtige, moderne dessins voor elke lifestyle.

Enorm palet mooie framekleuren

Kies uit meer dan 200 kleuren uw favoriete kleur. De weinor poedercoating zorgt voor maximale kwaliteit.

Echtheitszertifikat Logo

weinor echtheidscertificaat -
Met zekerheid een origineel product

Elke weinor product wordt vanaf januari 2018 geleverd met een echtheidscertificaat.
Vraag dit certificaat aan bij uw vakhandelaar!

Let op:
Technische wijzigingen evenals assortiments- en programmawijzigingen voorbehouden. Het weinor productassortiment kan per land verschillen.
Het weinor productassortiment kan per land verschillen.
Bij alle afgebeelde inrichtingsvoorwerpen gaat het om weerbestendige outdoor-meubels en -accessoires.