Hartelijk welkom in onze weinor Showroom!

Uitnodiging voor de zonweringdag

Ben je van plan een nieuw terras aan te leggen en wil je geweldige inspiratie opdoen? Dan hebben wij de perfecte tip voor jou: Bezoek de weinor zonweringdag

op zaterdag 23 maart 2023 van 10:00 tot 16:00 uur in de showroom in
Keulen-Ossendorf, Mathias-Brüggen-Str. 110.

Verheug je op hoogwaardige zonweringen, terrasoverkappingen en glasoases® op meer dan 1.000 m2 showroomruimte en laat je onderdompelen in onze veelzijdige terraswerelden voor elke lifestyle.

Talrijke weinor vakhandelaren en het weinor showroomteam staan voor je klaar met vakkundig advies. Naast informatieve gesprekken kun je je ook verheugen op een aantrekkelijke wedstrijd.

Natuurlijk staan we ook op de andere dagen voor je klaar: maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 14:00 uur. Of je vindt een weinor vakhandelaar bij jou in de buurt direct op www.weinor.nl/vakhandelaar-zoeken.


We kijken uit naar je komst!

Met lentegroeten
Uw weinor team

In één oogopslag

Checkmark

Van maandag tot en met zaterdag

Checkmark

meer dan 1.000 vierkante meter

Checkmark

alle weinor producten live ervaren

Checkmark

Presentatie in ontspannen sfeer

Outdoor-living-ervaringswereld in Keulen

Wilt u meer tijd doorbrengen in de buitenlucht en toch dicht bij huis zijn? En bent u op zoek naar een hoogwaardige bescherming tegen de zon, maar wilt u misschien ook beschermd worden tegen weer en wind? 
Kom dan naar onze outdoor-living-ervaringswereld in Keulen-Ossendorf.

Hier vindt u hoogwaardige zonneschermen in verfijnd design, terrasoverkappingen van de allerhoogste kwaliteit, rondom beschermende Glasoases® voor een behaaglijk gevoel of een elegant lamellendak.

Laat u in een ontspannen sfeer inspireren en vindt de perfecte oplossing voor u. Zo maakt u van uw balkon of terras een plek om u thuis te voelen en waar u samen met familie en vrienden onvergetelijke momenten kunt beleven.
 

Ons adres:

weinor GmbH & Co. KG
Mathias-Brüggen-Straße 110
50829 Keulen-Ossendorf

Parkeergelegenheid voor klanten beschikbaar

Klik hier om een virtuele rondgang
te starten.

Voor elk wat wils: terraservaringen op meer dan 1000 vierkante meter

Elf individuele terras- en glasoasewerelden op meer dan 1.000 m² bieden voor ons de beste voorwaarden om in de weinor showroom aan bijna elke smaak te voldoen. Wij adviseren u zowel over onze designzonneschermen als over terrasoverkappingen van glas, pergolazonweringen en verticale zonweringen, kortom: over alles wat uw terrashart begeert. Zo willen wij u graag een perfect beeld geven hoe onze terrassystemen er bij u thuis uitzien. En dat niet alleen: ook voor balkons hebben we de juiste zon- en weerbestendige oplossingen. Laat u door ons inspireren.

Comfort en design: de weinor productwereld om aan te raken

Overtuigend design voor elke smaak - klassiek, puristisch of fris en jeugdig. De weinor technologie voor zonneschermen, terrasoverkappingen en serres is de juiste oplossing voor uw individuele ideeën. Van balkon- en serrezonneschermen tot pergola-oplossingen of optimale zichtbescherming - weinor heeft de perfecte oplossing voor uw terras. Overtuig uzelf in de weinor showroom en krijg hier alvast een eerste indruk van wat u daar te wachten staat.

Chevron Down

Onze producten op locatie

Vakkundig: sympathiek advies in een ontspannen sfeer

In een ontspannen en vrijblijvende sfeer kunt u volledig vertrouwen op de voordelen van ons deskundige en ervaren weinor advies. Getrainde specialisten staan u bij een goede cappuccino of espresso ter zijde als u alles wilt weten van onze producten. Wij informeren u graag over alle essentiële zaken over zonneschermen, terrasoverkappingen en glasoases®. Indien u een concrete offerte wenst, kunnen wij u in contact brengen met een gespecialiseerde weinor vakhandelaar bij u in de buurt die u deskundig kan bijstaan - van advies en offertes tot en met de montage.

Gevarieerd en individueel: de kleurrijke wereld van weinor doekdessins

Ervaar de uitgebreide selectie stoffen voor onze zonneschermen in de weinor showroom. Daar vindt u een breed scala aan kleuren en patronen. Onze weinor serie my collections is ter plaatse beschikbaar in drie kleurengroepen en maar liefst 143 dessins. Bovendien leert u de kleurvariatie van onze zonneschermframes in alle RAL-kleuren kennen.

Zo krijgt u een duidelijk beeld welk zonnescherm precies geschikt is voor u en uw terras. Als u vooraf al meer wilt weten over onze huidige collectie, dan volgt hier een kort overzicht, waarmee u zich perfect op uw bezoek aan ons kunt voorbereiden.

Als u een aankoop overweegt: wij vinden een gespecialiseerde weinor vakhandelaar bij u in de buurt voor u

U wilt concreet beginnen met het ontwerpen van uw terras? Geen probleem. Nog ter plaatse zoeken wij exact de juiste gespecialiseerde partner voor u, die uw ideeën professioneel kan uitvoeren. Samen met hem of haar bespreekt u de details van het weinor advies en plant u uw project tot in de kleinste details. Want alles wat u in de weinor showroom geïnspireerd heeft, wordt door onze gespecialiseerde partners vakkundig, betrouwbaar en volgens uw wensen uitgevoerd.