Terrasoverkappingen

Alle terrasoverkappingen / gefilterd

Product Producten

Bij alle getoonde producten gaat het om:

Terrasoverkappingen van glas

Terrazza Pure

Kubistische dakvorm gecombineerd met unieke technologie: Terrazza Pure voldoet aan alle eisen van moderne architectuur en innovatieve bouw.

Terrazza Sempra

Het tijdloze glazen terrasdak Terrazza Sempra overtuigt door zijn rechtlijnige vormgeving in combinatie met de typische dakhelling.

Terrazza Originale

Het glazen terrasdak Terrazza Originale overtuigt door zijn klassieke ronde uiterlijk met typische dakhelling.

Lamellendaken voor terrassen

Artares

Het lamellendak Artares zorgt dankzij natuurlijke ventilatie door een geavanceerde lameltechniek voor een individueel bioklimaat op uw terras.

Pergolazonwering

Plaza Viva

Alfresco leven in bijna alle weersomstandigheden - of het nu zonnig, winderig of regent.

weinor PergoTex II

Maakt meer tijd buiten mogelijk, zelfs bij slecht weer.

Glazen schuifwand

w17 easy

Deze kozijnloze glazen schuifwand geeft altijd een onbelemmerd uitzicht vanaf het terras.

Serrezonwering

Sottezza

Met Sottezza Pure of Originale altijd een perfecte match – met rechtlijnige of ronde terrasoverkapping!

WGM Top

WGM Top, de doorontwikkeling van de succesvolle, bovengemonteerde serrezonwering van weinor is gebaseerd op bewezen technologie gecombineerd met modern design.

Vensterzonwering en verticale zonwering

VertiTex II

De cassette van de VertiTex is zeer klein en onopvallend. Dankzij het gepatenteerde OptiFlow-System® is deze ook geschikt voor zonwering op grote breedtes/oppervlakken.

Paravento

Met één handeling beschermd tegen inkijk en wind van de zijkant.

Accessoires

Dragende Wandaansluiting

Voor de betrouwbare montage van terrasoverkappingen en pergola-zonweringen op moeilijke gevels

Eye

Nu het product live beleven

Vindt een vakhandelaar-showroom in uw regio!

Hoogwaardige zonwering voor iedere situatie.
Hier vindt u het complete weinor zonweringsprogramma.

Start zoekopdracht

Terrasoverkapping

Geniet van uw terras bij zon, wind en regen – met de terrasoverkappingen van weinor maakt u van uw terras een oase van welbehagen. Laat de stress van alledag achter u en geniet van een thee in de namiddag of doe ondanks een lichte motregen een aangenaam middagdutje buiten. Bij weinor vindt u glazen of textiele terrasoverkappingen of overkappingen met lamellen met individuele uitrustingen. Bekijk ons assortiment en overtuig uzelf!

De perfecte overkapping voor uw terras

Wat vindt u van het idee om op uw terras een tweede woonkamer buiten te creëren en meer tijd buiten door te brengen, goed beschermd tegen te veel zon of regen? Klinkt als een droom die uitkomt? Mooi, dan bent u hier bij weinor aan het juiste adres. Het is tijd voor exclusieve buitenervaringen.

U kunt uw terrasmeubelen geheel naar eigen smaak uitzoeken en plaatsen. Regen en wind kunnen u en uw oase van welbehagen vrijwel niet meer deren. Als aanvulling op de terrasoverkapping kunt u kiezen voor glazen of textiele uitbouwen en uw terras omtoveren tot een zogenaamde koude serre. Talrijke individuele configuratiemogelijkheden, geheel volgens uw wensen en passend bij de architectuur van uw huis, maken van uw terrasoverkapping iets heel bijzonders.

Terrasoverkappingen bij weinor: vind het voor u geschikte model

Bij weinor vindt u drie wezenlijk verschillende modellen voor de terrasoverkapping:

  • onze glazen terrasoverkappingen zijn klassieke terrasoverkappingen met robuuste staanders en verschillende dakvormen die u individueel kunt configureren. Optioneel kunt u een koude serre creëren door glazen zijwanden of glazen schuifwanden toe te voegen
  • Pergolazonwering is een populair alternatief voor glazen terrasoverkappingen. Als textiele zonweringsoplossingen biedt ze dankzij de staanderconstructie een hoge stabiliteit, beschermt ook tegen slecht weer en zijn geschikt voor grote oppervlakken
  • de terrasoverkapping met lamellen is een flexibele terrasoverkapping. Dit is in feite een pergolazonwering met lamellen in plaats van een zonweringdoek. Met de variabele standen van de lamellen regelt u de schaduw- en lichtinval op uw terras en creëert u een unieke ambiance. Ook de terrasoverkapping met lamellen heeft uitbreidingsmogelijkheden aan de zijkant voor meer privacy, bescherming tegen weersinvloeden en meer schaduw
  • de verticale zonwering is een aanvulling op al uw terrasoverkappingen en biedt extra zicht-, wind- en zonbescherming. Door het compacte ontwerp kan ze afzonderlijk of als uitbreiding van de glazen overkapping of pergola worden gebruikt. De verticale zonwering VertiTex II beschermt u tegen nieuwsgierige blikken, is een uitstekende zonwering, houdt tocht tegen en voorkomt dat het terras te warm wordt

Bent u op zoek naar een terrasoverkapping met innovatieve technologie en een individueel design? Wij ondersteunen u met deskundig advies van onze vakhandelaren. Zij vinden samen met u de juiste terrasoverkapping. Wilt u meer weten over de verschillende modellen? Lees verder!

Hoogste kwaliteit – Beste materialen en innovatieve technologie

Al onze terrasoverkappingen zijn made in Germany en voldoen dus aan de Duitse kwaliteitsnormen.

Het voordeel van een glazen terrasoverkapping ligt voor de hand: u geniet van veel natuurlijk licht en bent tegelijkertijd beschermd tegen alle weersomstandigheden. Zo brengt u vele maanden langer door op uw terras. Een grote overspanning is geheel zonder middenstaander mogelijk. Het systeem kan bovendien worden gemonteerd in bestaande terrassituaties. Bij moeilijke gevels is montage optioneel ook mogelijk door middel van een dragende wandaansluiting  die op punten aan het metselwerk en onder aan de grond wordt bevestigd.

Ook het lamellendak van weinor heeft het een en ander te bieden. Flexibiliteit is gegarandeerd, want u kunt individueel uw eigen bioklimaat bepalen door de openingshoek van de lamellen. De lamellen worden veilig en geruisloos versteld. De dempingstechniek zorgt voor een soepele werking van de draaiende lamellen. De geïntegreerde motor zorgt vanzelf voor extra veiligheid bij alle weersomstandigheden, omdat u de openingshoeken van de lamellen automatisch kunt laten sturen door ingebouwde weersensoren.

Onze textiele pergolazonwering biedt u een betrouwbare zonbescherming en overtuigt daarnaast door de hoge stabiliteit. Zelfs winderig weer of lichte regen kan deze niet snel deren. De textiele zonwering is zeer geschikt voor grotere oppervlakken. Voor nog meer comfort kunnen sommige modellen extra worden uitgerust met zijdelen of glazen schuifwanden, zodat u rondom beschermd bent tegen weer en wind. Kies uit meer dan 200 framekleuren.

Het advies en de montage bij u ter plaatse worden uitgevoerd door onze geschoolde weinor vakhandelaren.

Zo koopt u uw terrasoverkapping van weinor

Bij elk weer een aangename tijd buiten doorbrengen – Zo koopt u stap voor stap de juiste terrasoverkapping van weinor voor uw huis:

  1. Onze modellen bekijken en enthousiast worden.
  2. Een vakhandelaar bij u in de buurt vinden via onze Zoekfunctie voor vakhandelaren.
  3. Professioneel en individueel advies door uw vakhandelaar.
  4. Koop uw weinor terrasoverkapping bij uw vertrouwde vakhandelaar.
  5. Montage door de door u gekozen vakhandelaar.
  6. Uw vakhandelaar staat ook voor u klaar als u vragen heeft, voor reserveonderdelen, reparaties en andere vragen.

Daarnaast vindt u ook informatie in onze video “Uitleg over de aankoop van een weinor product”.

Uw weg naar een nieuw terras

Bij u in de buurt

Hoe vindt u uw weinor vakhandelaar?

weinor 3D Designer 2.0: Stel nu uw droomterras samen

met kleuren, doeken, materialen en accessoires in 3D 

Uitleg over de aankoop van een weinor product

Waar koop ik een weinor product? Wie is mijn contactpersoon? Dit en nog veel meer kunt u te weten komen in onze pakkende video.

Play Circle
Nu video bekijken

weinor visualisering-service

Fotorealistisch ontwerp van uw gewenste terrasoverkapping

Prachtige doeken in de beste kwaliteit

De doekcollectie 'my collections 2'  van weinor biedt 171 prachtige, moderne dessins voor elke lifestyle.

Enorm palet mooie framekleuren

Kies uit meer dan 200 kleuren uw favoriete kleur. De weinor poedercoating zorgt voor maximale kwaliteit.

Echtheitszertifikat Logo

weinor echtheidscertificaat -
Met zekerheid een origineel product

Elke weinor product wordt vanaf januari 2018 geleverd met een echtheidscertificaat.
Vraag dit certificaat aan bij uw vakhandelaar!

Let op:
Technische wijzigingen evenals assortiments- en programmawijzigingen voorbehouden. Het weinor productassortiment kan per land verschillen.
Het weinor productassortiment kan per land verschillen.
Bij alle afgebeelde inrichtingsvoorwerpen gaat het om weerbestendige outdoor-meubels en -accessoires.