|

Pers vakhandel

Emotioneel, gebruiksvriendelijk, modern

Nieuwe weinor website

weinor heeft aan het begin van het nieuwe jaar een nieuwe website online gezet. Highlichts op weinor.nl / weinor.be zijn een grote fotogalerij, de intuïtieve gebruikersinterface en moderne 3D-productanimatie.

Heldere structuur,  duidelijke opbouw, emotionele foto’s van terraswerelden – dat valt de gebruiker tijdens het surfen op de nieuwe weinor website meteen op. De drie productwerelden zonneschermen, terrasoverkappingen en Glasoases staan centraal, alsmede het bereik „Doek & Co“. De gebruiker kan zonder tijdverlies het thema identificeren waarnaar de interesse uitgaat. Bijzonder opvallend zijn de talrijke foto's. Ze geven de online-bezoeker direct een indruk van de mogelijkheden bij de inzet van weinor producten. Onder de verschillende productbereiken bevindt zich de button „Inspiratie“. Daar vindt men een fotogalerij, welke de veelzijdige toepassingsmogelijkheden van de terrasoplossingen laat zien.

Top-Partner altijd erbij

Verder vernieuwing: de weinor Top-Partners kunnen zich op een constante aanwezigheid op weinor.nl / weinor.be verheugen. Komt de eindgebruiker via een link op de website van de Top-Partner bij weinor terecht, dan komt deze, door middel van „rugzak-oplossing“, gelijk op een geïndividualiseerde weinor homepage terecht – met het logo en de contactgegevens van de betreffende Top-Partner. Zo gaat het contact met de Top-Partner, tijdens het surfen op de weinor website, nooit verloren.

Nieuw Corporate Design

De website is meteen ook de start voor de presentatie van het nieuwe Corporate Design. Weinor heeft zijn uiterlijke verschijning herzien, het logo aangepast en de kleur zwartblauw geïntegreerd. Daarmee wil weinor zich als sterk merk voor betrouwbare, design-georiënteerde en technisch hoogwaardige producten rondom het terras een optische overeenkomst geven.

Foto 1

Foto's
Foto 1

Emotioneel: de nieuwe website van weinor wil de gebruiker met „visueel vuurwerk“ enthousiasmeren voor zijn producten.

Download
Foto 2 Screenshot

Screenshot

De gebruikers kunnen in één oogopslag de nieuwigheden zien en snel een vakhandelaar in de buurt vinden.

Download
Foto 3 Screenshot

Screenshot

Na het invullen van enkele persoonlijke gegevens ontvangt de gebruiker de contactgegevens van de naastgelegen weinor Top-partner.

Download
Pers contactperson

weinor B.V.
Zuiderzeelaan 17
8017 JV Zwolle

weinorbenelux@weinor.de

Disclaimer

De hier aangeboden afbeeldingen om te downloaden hebben een resolutie van minstens 300 dpi. De afbeeldingen mogen uitsluitend door kranten en tijdschriften en alleen voor redactionele publicaties gebruikt worden. Om ons te beschermen voor de copyrights van de fotografen is het gebruik van de afbeeldingen alleen toegestaan met bovenstaande bronvermelding.