|

Pers vakhandel

3D Designer 2.0 van Weinor

De allerbeste visualisatie-app

Als specialist op het gebied van zonwering en regen- en windbescherming biedt Weinor zijn partners een volledig geoptimaliseerde versie van zijn populaire visualisatieprogramma. Met vele nieuwe functies zorgt de 3D Designer 2.0 voor een vrij realistische weergave van zonneschermen en terrasdaken. Hij vormt een hulp bij het verkoopgesprek en geeft offertes een visuele overtuigingskracht.   

Beelden zeggen meer dan duizend woorden; geen wonder, want visualisatieprogramma's worden steeds beter en realistischer. Want consumenten kunnen zich vaak moeilijk een voorstelling maken van de zon- of regen- en windbescherming op hun eigen terras. Maar wanneer ze met eigen ogen zien hoe een terras met het juiste product kan worden verfraaid, heeft dit een zeer overtuigend effect. 

Met de 3D Designer 2.0 heeft Weinor een visualisatie-app ontwikkeld, die de productconfiguratie, het tot stand brengen van terrassituaties en de menunavigatie vereenvoudigen, intuïtiever en gebruiksvriendelijker maken. Nagenoeg alle nieuwe producten van de afgelopen jaren, inclusief de rechtlijnige terrasdaken Terrazza Pure en Terrazza Sempra, zijn hiermee weer te geven. Met regelmatige updates worden verdere nieuwe producten geïntegreerd.

Klanten inspireren met een nog realistischer beeld

De 3D Designer 2.0 heeft talrijke nieuwe functies. Zo kan bijvoorbeeld de intensiteit van de zon worden aangepast door instelling van de helderheid of er kunnen lichtscenario’s worden gewijzigd met behulp van kleurenledstrips. Een weergave van de schaduw ondersteunt de partner bij het vinden van de juiste afmetingen van de zonweringsproducten. Ook de blik van binnen naar buiten is mogelijk. Functies zoals het aanzicht vanuit de lucht of de mogelijkheid om terrasmeubels te integreren zijn overgenomen uit de oude service. Bovendien is het programma nog steeds verbonden met de zoekoptie naar partners op de website van Weinor. Zo kan de consument direct contact opnemen met de experts op het gebied van zonwering en regen- en windbescherming.

Dit is interessant voor de partner, die zijn klanten op het eigen terras adviseert met behulp van een Android tablet of iPad. Voor het maken van een 3D-visualisatie kan worden gekozen voor een lage resolutie. Zo kan de configuratie ook vlot worden uitgevoerd wanneer het tablet een gering vermogen heeft.

Overtuigende beelden voor de E-offerte

De nieuwe visualisatie-app biedt een groot voordeel bij het maken van klantoffertes. De overtuigende beelden kunnen tussentijds worden opgeslagen en vervolgens worden overgenomen in de offerte, die in de Weinor E-Shop is gemaakt. Het effect: de weergave van een product op ware schaal en in een nagenoeg realistische terrasomgeving kan de E-offerte de extra overtuigingskracht verlenen, die de doorslag geeft voor de aankoop van het product. 

Foto’s: Weinor GmbH & Co. KG

Foto's
 Foto’s: Weinor GmbH & Co. KG

Foto’s: Weinor GmbH & Co. KG

De Weinor 3D Designer 2.0: eenvoudige en intuïtieve visualisatie van terrassen - geheel naar eigen wens

Download
 Foto’s: Weinor GmbH & Co. KG

Foto’s: Weinor GmbH & Co. KG

Op maat en met scenario's met gekleurd licht voor de visualisatie van het terrasdak

Download
 Foto’s: Weinor GmbH & Co. KG

Foto’s: Weinor GmbH & Co. KG

Configuratie van glasoases met onderbouwelementen en ondergeplaatste zonwering

Download
 Foto’s: Weinor GmbH & Co. KG

Foto’s: Weinor GmbH & Co. KG

Overtuigende beelden: blik van binnen naar buiten

Download
Pers contactperson

weinor B.V.
Zuiderzeelaan 17
8017 JV Zwolle

weinorbenelux@weinor.de

Disclaimer

De hier aangeboden afbeeldingen om te downloaden hebben een resolutie van minstens 300 dpi. De afbeeldingen mogen uitsluitend door kranten en tijdschriften en alleen voor redactionele publicaties gebruikt worden. Om ons te beschermen voor de copyrights van de fotografen is het gebruik van de afbeeldingen alleen toegestaan met bovenstaande bronvermelding.