Zonbescherming bij terrasoverkappingen

Zonbescherming bij terrasoverkappingen / gefilterd

Product Producten

Pergolazonwering

Plaza Viva

Alfresco leven in bijna alle weersomstandigheden - of het nu zonnig, winderig of regent.

weinor PergoTex II

Maakt meer tijd buiten mogelijk, zelfs bij slecht weer.

Lamellendaken voor terrassen

Artares

Het lamellendak Artares zorgt dankzij natuurlijke ventilatie door een geavanceerde lameltechniek voor een individueel bioklimaat op uw terras.

Serrezonwering

Sottezza

Met Sottezza Pure of Originale altijd een perfecte match – met rechtlijnige of ronde terrasoverkapping!

WGM Top

WGM Top, de doorontwikkeling van de succesvolle, bovengemonteerde serrezonwering van weinor is gebaseerd op bewezen technologie gecombineerd met modern design.

Eye

Nu het product live beleven

Vindt een vakhandelaar-showroom in uw regio!

Hoogwaardige zonwering voor iedere situatie.
Hier vindt u het complete weinor zonweringsprogramma.

Start zoekopdracht

Zonbescherming bij terrasoverkappingen

In ons huidige gejaagde leven is het belangrijker dan ooit om regelmatig bewust tot rust te komen. In de buitenlucht is het veel gemakkelijker om te ontspannen en het dagelijkse leven achter ons te laten. Wanneer we niet de natuur in kunnen gaan, genieten we extra van de behaaglijkheid van terras en tuin. Vooral wanneer we hierbij niet onbeschermd worden blootgesteld aan de felle zon. Met weinor vindt u precies die terrasoverkapping als zonbescherming die bij u past. Informeer nu naar de mogelijkheden!

Terrasoverkappingen als bescherming tegen de zon voor het binnen-wordt-buiten-gevoel

Terrasoverkappingen die zijn uitgerust met een serrezonwering beschermen op warme dagen tegen te sterk zonlicht en helpen ons ook hoogzomer aan een plek met gelijkblijvende temperaturen waar we kunnen ontspannen. Met weinor heeft u verschillende mogelijkheden om een schaduwrijke plek op uw terras te creëren – van volledig geautomatiseerde lamellen en de klassieke knikarmschermen met aantrekkelijk zonweringdoek tot aan boven- of ondergemonteerde zonneschermen voor uw glazen overkapping.

Terrasoverkappingen als zonbescherming bij weinor: Vind het geschikte model

weinor heeft voor nagenoeg al uw wensen op het gebied van zonwering de geschikte oplossing. Wij bieden twee soorten terrasoverkappingen aan ter bescherming tegen de zon:

Terrasoverkappingen met zonbescherming:

 • bij het exclusieve lamellendak Artares en de pergolazonweringvan textiel, de Plaza Viva en de weinor PergoTex II biedt de terrasoverkapping tegelijkertijd bescherming tegen de zon
 • het lamellendak Artares kan ook vrijstaand worden gebouwd en kan flexibel schaduw bieden op uw grond
 • deze terrasoverkappingen kunnen bovendien extra met verticale zonwering worden uitgerust. Deze beschermen aan de zijkant tegen laagstaande zon, wind en inkijk

Zonwering voor weinor terrasoverkappingen of bestaande glazen terrasoverkappingen

 • onze serrezonwering kan optimaal met onze terrasoverkappingen, maar ook met nagenoeg elke bestaande glazen terrasoverkapping en serres worden gecombineerd
 • onze WGM Top is een bovengemonteerde serrezonwering die, al voordat de zonnestralen binnendringen, voorkomt dat de warmte zich onder het dak ophoopt
 • de Sottezza daarentegen wordt onder de glazen constructie gemonteerd. Uw doek is zo uitstekend beschermd tegen weersinvloeden en zorgt bovendien voor een gezellige atmosfeer op het terras
 • alle serrezonwering verminderen de warmteontwikkeling onder het glas en zorgen voor aangename temperaturen. Tegelijkertijd bieden ze een effectieve bescherming tegen verblinding

Duurzaam en een prachtige verschijning in bewezen topkwaliteit

Wij gebruiken stabiele aluminium frames, robuust veiligheidsglas en spinbadgeverfde, langdurig kleurechte doekbespanningen van de allerhoogste kwaliteit, want wij willen dat u lang plezier beleeft aan uw persoonlijke zonwering en regen- en windbescherming. Stabiliteit in combinatie met een geweldig design komt voor weinor op de eerste plaats. Onze materialen voldoen altijd aan de Duitse kwaliteitsnormen.

Terrasoverkappingen als zonbescherming voor bij u thuis vindt u bij weinor!

Met weinor vindt u precies die zonbescherming waarvan u altijd al gedroomd hebt! Met meer dan 60 jaar ervaring is weinor marktleider in Noord-Europa voor zonwering en regen- en windbescherming op het terras. De wens naar zakelijk succes en maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel gaan bij ons hand in hand. Als toekomstgericht bedrijf investeren wij continu in de ontwikkeling van innovatieve producten en zorgen wij op onze beide productielocaties voor strenge kwaliteitscontroles door gecertificeerde werk- en fabricageprocessen. Onze uitstekend geschoolde weinor vakhandelaren zijn uw betrouwbare aanspreekpartners – dat bevestigen ook de tevreden beoordelingen van onze klanten.

Zo eenvoudig haalt u de zonbescherming van weinor naar uw terras:

 1. Zoek de geschikte zonwering op de website uit.
 2. Zoek een weinor vakhandelaar bij u in de buurt.
 3. Uw vakhandelaar geeft u uitgebreid advies en plant samen met u de beste mogelijkheden om u te beschermen tegen de zon.
 4. De zonwerende terrasoverkapping wordt door de vakhandelaar zelf bij u gemonteerd.

Uw weg naar een nieuw terras

Bij u in de buurt

Hoe vindt u uw weinor vakhandelaar?

weinor 3D Designer 2.0: Stel nu uw droomterras samen

met kleuren, doeken, materialen en accessoires in 3D 

Uitleg over de aankoop van een weinor product

Waar koop ik een weinor product? Wie is mijn contactpersoon? Dit en nog veel meer kunt u te weten komen in onze pakkende video.

Play Circle
Nu video bekijken

weinor visualisering-service

Fotorealistisch ontwerp van uw gewenste terrasoverkapping

Prachtige doeken in de beste kwaliteit

De doekcollectie 'my collections 2'  van weinor biedt 171 prachtige, moderne dessins voor elke lifestyle.

Enorm palet mooie framekleuren

Kies uit meer dan 200 kleuren uw favoriete kleur. De weinor poedercoating zorgt voor maximale kwaliteit.

Echtheitszertifikat Logo

weinor echtheidscertificaat -
Met zekerheid een origineel product

Elke weinor product wordt vanaf januari 2018 geleverd met een echtheidscertificaat.
Vraag dit certificaat aan bij uw vakhandelaar!

Let op:
Technische wijzigingen evenals assortiments- en programmawijzigingen voorbehouden. Het weinor productassortiment kan per land verschillen.
Het weinor productassortiment kan per land verschillen.
Bij alle afgebeelde inrichtingsvoorwerpen gaat het om weerbestendige outdoor-meubels en -accessoires.