Zijdelen voor zonneschermen

Alle Zijdelen voor zonneschermen / gefilterd

Product Producten

Bij alle getoonde producten gaat het om:

Vensterzonwering en verticale zonwering

VertiTex II

De cassette van de VertiTex is zeer klein en onopvallend. Dankzij het gepatenteerde OptiFlow-System® is deze ook geschikt voor zonwering op grote breedtes/oppervlakken.

Paravento

Met één handeling beschermd tegen inkijk en wind van de zijkant.

Eye

Nu het product live beleven

Vindt een vakhandelaar-showroom in uw regio!

Hoogwaardige zonwering voor iedere situatie.
Hier vindt u het complete weinor zonweringsprogramma.

Start zoekopdracht

Zijdelen voor zonneschermen

Op het balkon of op het terras, met een weinor zijscherm creëert u in een handomdraai meer privacy en een gezellige atmosfeer. De zonwering biedt een flexibel en elegant alternatief voor elementen als hekken, muren en heggen. Zijdelen voor zonneschermen van weinor zien er niet alleen goed uit, ze zijn ook bijzonder functioneel. Lees verder en overtuig uzelf!

Drievoudige bescherming met zijdelen voor zonneschermen van weinor

Wilt u genieten van uw privacy en u beschermen tegen nieuwsgierige blikken? Ook als de relatie met uw buren goed is, wilt u ook wel eens even alleen kunnen zijn. weinor zijdelen voor zonneschermen bieden u een veilige bescherming tegen nieuwsgierige blikken van uw buren of van voorbijgangers. Wanneer het doek niet in gebruik is, rust het goed beschermd in de slanke, maar robuuste cassette, die zeer flexibel kan worden gemonteerd. In de winter kan de cassette van de Paravento ook compleet worden verwijderd.

Een weinor zijscherm is ook de perfecte aanvulling op uw weinor zonwering, regen- en windbescherming, zodat u beschermd bent tegen zonlicht van de zijkant. U kunt kiezen uit twee modellen:

  • Horizontaal zijscherm Paravento: Het doek van het weinor zijscherm Paravento kan desgewenst aan de hellingshoek van uw knikarmscherm worden aangepast. Zo ontstaat een vrijwel naadloze bescherming tegen zon, verblinding en nieuwsgierige blikken aan de zijkant.
  • Verticaal zijscherm Vertitex II: Een verticale zonwering past niet alleen in een raam – bij weinor kunt u ze eenvoudig als royale zonwerende zijdelen toevoegen aan uw terrasoverkapping of pergola.

De zijdelen voor zonneschermen van weinor beschermen tegen lichte wind of tocht, zodat ze ook als het waait voor aangename temperaturen op terras of balkon zorgen.

De zijdelen voor zonneschermen van weinor kunnen op vele manieren worden gebruikt: op balkon en loggia of op het terras – vrijstaand of als aanvulling op de terrasoverkapping of het zonnescherm. De constructie kan aan de wand van het huis of aan de overkapping worden bevestigd.

Zijdelen voor zonneschermen van weinor overtuigen

In ons modulaire systeem is er al rekening gehouden met montage achteraf. Breid bijvoorbeeld uw pergolazonwering aan de voorste wand uit met zijdelen van weinor. Want weinor biedt u:

Eenvoudige hantering en bevestiging

Zijdelen dienen als bescherming tegen inkijk, zon, verblinding en wind. Het doek, dat in een cassette is opgeborgen, wordt gewoon weer uitgerold als dat nodig is. Twee cassettehouders zijn voldoende om de zijwand te bevestigen. Wordt de zijwand uitgetrokken, dan bevestigt u de greep eenvoudig aan een houder tegenover de cassette.

Duurzaamheid

Alle kleine onderdelen zoals schroeven, moeren en bouten zijn gemaakt van roestvrij staal en gaan zeer lang mee. De overige onderdelen worden in een intensief proces gepoedercoat om ze langdurig slag- en krasvast, alsmede houdbaar te maken. Bij weinor kiezen we zowel bij grote als kleine onderdelen voor hoogwaardige materialen voor eersteklas producten.

We hebben de belangrijkste vragen over zijdelen voor zonneschermen voor u op een rijtje gezet

De zijdelen voor zonneschermen van weinor, die universeel kunnen worden gecombineerd, de meer dan 170 doekdessins, de collectie Screens speciaal voor de verticale M en meer dan 200 framekleuren hebben u overtuigd – maar toch heeft u nog vragen? 

We beantwoorden hier de belangrijkste vragen die er voorafgaand aan de aankoop over zijdelen voor zonneschermen worden gesteld.

Wat moet ik weten voordat ik een zijwand voor mijn zonnescherm kan kopen?

Welke zijwand het beste is voor de terrasoverkapping of uw zonnescherm is altijd afhankelijk van de situatie. Uw weinor vakhandelaar staat u voor ondersteuning ter beschikking en geeft u deskundig advies om u de aankoop van een zijwand makkelijker te maken.

Zijscherm monteren: Wat heb ik nodig?

Wanneer u een appartement of huis huurt, dient u vooraf navraag te doen bij uw verhuurder of u in de wand van het balkon of het terras mag boren. Wand- en cassettehouders hebben namelijk bevestigingsgaten nodig. Ook is het belangrijk dat betonnen tuinplaten en een asfaltvloer niet geschikt zijn als bevestigingsondergrond voor de voetstukken. Vertrouw bij de deskundige montage van uw zijwand op onze ervaren en geschoolde weinor vakhandelaar.

Wanneer is het gebruik van zijdelen voor zonneschermen zinvol?

Zijdelen voor zonneschermen zijn ideaal als bescherming tegen zon, wind en inkijk terwijl men toch kan genieten van een onbelemmerd zicht. Heeft u geen zin in een gecompliceerde plaatsing van muren, hekken of heggen, dan is een zijscherm de beste keus voor u. Want deze is eenvoudiger te monteren en kan op diverse plekken van het terras of het balkon worden bevestigd. Bovendien is hij ook ideaal als uitbreiding aan de voorwand van n uw zonnescherm. Met zijwanden bent u duidelijk flexibeler – ze kunnen heel eenvoudig inrollen wanneer ze even niet nodig zijn.

Zijdelen voor zonneschermen van weinor comfortabel kopen!

Als Noord-Europese marktleider op het gebied van zonwering, regen- en windbescherming op het terras kiezen we bij onze eersteklas producten voor hoogwaardige materialen. Elk weinor product wordt uitsluitend in Duitsland ontwikkeld en vormgegeven, alsmede voor u op maat gemaakt. Om de echtheid van uw weinor product te bewijzen, ontvangt u als klant bij uw aangeschafte product het weinor echtheidscertificaat. Maak uw terras of balkon met zijdelen voor zonneschermen tot het middelpunt van uw buitenleven. weinor biedt u talloze vormgevingsmogelijkheden, zodat u zich iedere dag opnieuw kunt verheugen op het buiten zijn.

Zo eenvoudig koopt u zijdelen voor zonneschermen van weinor:

1. Vind via onze zoekfunctie Vakhandelaar zoeken een weinor vakhandelaar bij u in de buurt.

2. Laat u professioneel adviseren en kies samen de juiste oplossing.

3. Koop uw zijscherm rechtstreeks bij de vakhandelaar.

4. Het zijscherm wordt professioneel bij u gemonteerd door uw vakhandelaar en u hoeft verder niets te doen.

Uw weg naar een nieuw terras

Bij u in de buurt

Hoe vindt u uw weinor vakhandelaar?

weinor 3D Designer 2.0: Stel nu uw droomterras samen

met kleuren, doeken, materialen en accessoires in 3D 

Uitleg over de aankoop van een weinor product

Waar koop ik een weinor product? Wie is mijn contactpersoon? Dit en nog veel meer kunt u te weten komen in onze pakkende video.

Play Circle
Nu video bekijken

weinor visualisering-service

Fotorealistisch ontwerp van uw gewenste terrasoverkapping

Prachtige doeken in de beste kwaliteit

De doekcollectie 'my collections 2'  van weinor biedt 171 prachtige, moderne dessins voor elke lifestyle.

Enorm palet mooie framekleuren

Kies uit meer dan 200 kleuren uw favoriete kleur. De weinor poedercoating zorgt voor maximale kwaliteit.

Echtheitszertifikat Logo

weinor echtheidscertificaat -
Met zekerheid een origineel product

Elke weinor product wordt vanaf januari 2018 geleverd met een echtheidscertificaat.
Vraag dit certificaat aan bij uw vakhandelaar!

Let op:
Technische wijzigingen evenals assortiments- en programmawijzigingen voorbehouden. Het weinor productassortiment kan per land verschillen.
Het weinor productassortiment kan per land verschillen.
Bij alle afgebeelde inrichtingsvoorwerpen gaat het om weerbestendige outdoor-meubels en -accessoires.