TERRASOVERKAPPING

Gaaf dak boven je hoofd

Een familie uit Oberschwaben heeft een terrasoverkapping Terrazza met serrezonwering Sottezza II van weinor gewonnen.

Iemand anders is altijd de gelukkige, denken we. En wanneer het geluk dan toch eens aan onze kant is, is men meestal verbijsterd. Iets dergelijks gebeurde bij de familie Fels in een klein plaatsje tussen Ulm en Bodensee. Ze nam deel aan een spel in het tijdschrift „Mein Eigenheim“, waar de hoofdprijs een weinor terrasoverkapping Terrazza met ondergemonteerde serrezonwering Sottezza II incl. ledverlichting was.

De vreugde was natuurlijk enorm. Want een mooie, hoogwaardige zon- en weerwering op het terras stond hoog op de verlanglijst van de familie. De familie had tot op heden altijd een zonnescherm gebruikt, maar dat was geen duurzame oplossing. Deze verschafte niet genoeg schaduw en bij wind moest hij gelijk ingestuurd worden. De prijs kwam precies op het juiste moment.

Nu kunnen ze ontspannen buiten genieten, onafhankelijk van regen of wind. De terrasoverkapping Terrazza beschermt betrouwbaar tegen de capriolen van de natuur, daarvoor zorgt de solide aluminiumconstructie. Tuinmeubels kunnen gewoon buiten blijven staan. Het decoratieve doek van de Sottezza II, welke onder de overkapping gemonteerd wordt, is betrouwbaar beschermd tegen vuil en brengt een sfeer onder het dak. Tevens reduceert het de warmteontwikkeling onder het glas

De juiste sfeer komt in de avond wanneer de ledverlichting aan gaat. Deze is in de cassette van de serrezonwering Sottezza II geïntegreerd en verschaft prachtig warmwit licht, welke per afstandsbediening ook nog te dimmen is. Naast de terrasoverkapping en het zonnescherm heeft de familie Fels ook nog een verticale zonwering VertiTec van weinor aangeschaft. Deze is aan de zijkant gemonteerd, omdat daar de avondzon schuin invalt. Het ziet er mooi uit en het beschermt ook tegen de verblinding. Ook de VertiTex is net als de serrezonwering en de ledverlichting eenvoudig te bedienen met de BiConnect besturing.

Ook van de kwaliteit van de montage was de winnende familie onder de indruk. weinor vakhandelaar Schlegel GmbH heeft een terrasoverkapping en zonnescherm in slechts twee dagen gemonteerd, alles tot volle tevredenheid van de Fels-familie.

Uitvoerende weinor partner: Schlegel GmbH / Dürmentingen

http://www.schlegel-rollladen.de

Impressies

weinor Terrasoverkapping
weinor Terrasoverkapping
weinor Terrasoverkapping
weinor Terrasoverkapping
weinor Terrasoverkapping
weinor Terrasoverkapping
weinor Terrasoverkapping
weinor Terrasoverkapping
weinor Terrasoverkapping
weinor Terrasoverkapping
weinor Terrasoverkapping
weinor Terrasoverkapping
weinor Terrasoverkapping

Meer informatie over de toegepaste weinor producten:

Sottezza

Het zonnescherm voor onder het glas zorgt voor huiselijkheid en aangename temperaturen onder uw terrasoverkapping.

Terrazza Originale Terraza Originale Icon

Het glazen terrasdak Terrazza Originale overtuigt door zijn klassieke ronde uiterlijk met typische dakhelling.