Zorg voor frisse kleuren op het terras – met een ander doek

Wilt u graag één van onze huiselijke nieuwe dessins voor uw terras? Dan hebben wij goed nieuws voor u: Een doek laat zich ook onafhankelijk van de totale constructie vervangen. Wanneer het frame nog goed is, hoeft u niet direct het complete zonnescherm te vervangen.

De weinor doekcollectie - beste kwaliteit en grote verscheidenheid 

Voor een nieuw zonweringdoek bent u bij weinor aan het juiste adres. Daarbij komt het neer op het juiste dessin en eigenschappen van het doek. Met weinor doeken creëert u een behaaglijke sfeer buitenshuis en zorgt u voor jarenlange schoonheid, want de kleuren zijn langdurig bestand tegen licht. Hoogwaardige kleurpigmenten worden in iedere enkele vezel aangebracht. Het resultaat: een bijzonder hoge kleurechtheid en UV-bestendigheid. Dat onderscheidt weinor doeken van de producten van andere fabrikanten, bij welke slechts het gebruiksklare textiel geverfd wordt.

Overige voordelen van de weinor doeken: Ze zijn vuil-, water- en olie-afstotend, beschermen zo goed mogelijk tegen UV-straling en kunnen de temperatuur in woonruimtes laten dalen. Met meer dan 171 doekdessins vindt u beslist het perfecte dessin!

Vind hier uw geheel eigen weinor zonweringdoek

Klik hier om een weinor vakhandelaar te vinden