Zorg voor frisse kleuren op het terras – met een doekwissel

Er zijn veel redenen voor het uitwisselen van een zonweringdoek: de kleuren zijn vervaagt, het doek hangt door of u heeft gewoon zin in een nieuw kleurig accent op uw terras. Wanneer de framekleur nog in orde is, hoeft u niet meteen een compleet zonnescherm te vervangen. Het doek is ook anafhankelijk van de constructie te verwisselen.

De weinor doekcollectie – beste kwaliteit en grote veelzijdigheid

Bij weinor bent u voor een nieuw zonweringdoek aan het juiste adres. Daarbij hangt het van het juiste dessin en de structuur van het doek af. Met weinor doeken creërt u een comfortabele en huiselijke sfeer in iedere buitenruimte. De kleuren zijn duurzaam licht-resistent. De hoogwaardige kleurpigmenten zijn opgenomen in iedere enkele vezel. Het resultaat: een bijzonder hoge kleurechtheid en grote UV-bestendigheid. Dat onderscheidt weinor doeken van de producten van andere fabrikanten, bij wie slecht de afgewerkte garen worden geverfd.

Verder voordelen van de weinor doeken: ze zijn vuil-, water- en olie-afstotend, beschermen zo goed mogelijk tegen UV-straling en kunnen de temperatuur in uw woonkamer verlagen. Met een keuze uit meer dan 140 doekdessins vindt u vast en zeker het juiste doek voor uw persoonlijke smaak.

Hier vindt u uw geheel persoonlijke zonweringdoek

Vakhandelaar vinden