Uw weinor specialist: KlusZon Raalte BV

Call

Telefoon

0572-362935

Zo kunt u ons bereiken

Telefoon: 0572-362935
Fax: 0572-362937

Zo vindt u uw weinor specialist

Uw weinor specialist

Heesweg 7

8102 HJ Raalte

Adresse

KlusZon Raalte BV
Heesweg 7
8102 HJ Raalte

Waarom heb ik een weinor vakhandelaar nodig?

Waarom heb ik een weinor vakhandelaar nodig?

Waar kan ik een product van weinor kopen? Wie is mijn contractpartner? Ontdek alles wat u moet weten over uw vakhandelaar in onze video.

Wenst u overige informatie?


De toezending van de gevraagde informatie is geautomatiseerd.
Zorg er daarom voor dat uw contactgegevens volledig en correct zijn.

Uw gegevens

Gelieve te begrijpen dat wij uw gegevens alleen aan de vakhandelaar in uw regio kunnen geven en u een vakhandelaar kunnen noemen wanneer u de volgende verplichte velden invult en de onderstaande toestemmingsverklaring aanvinkt.

* Pflichtfeld

Aanwijzing m.b.t. de gegevensbescherming

De noodzakelijke openbaarmaking van uw contactgegevens dient uitsluitend het doel van de contactopname met u en het beantwoorden van uw verzoek resp. de beschikbaarstelling van het gewenste informatiemateriaal door ons en onze vakhandelaren. De vakhandelaar is uw plaatselijke vakhandelaar. Het doorgeven van uw contactgegevens vindt uitsluitend plaats aan ontvangers die voor het bereiken van deze doelstelling nodig zijn (bijv. aanbieders van verzending). Prevalerende legitieme belangen van derden bestaan niet. Uitgebreide informatie m.b.t. de verwerking van uw gegevens en uw rechten als betrokkene vindt u in de privacyverklaring op onze website.