Belangrijke informatie over aankoop en onderhoud van weinor producten

weinor is marktleider in Noord-Europa voor zon- en weerwering op het terras.
Een kenmerk van weinor is de indirecte verkoop.. Dat betekent dat u zonneschermen en dergelijke niet direct bij weinor verkrijgt, maar alleen via onze zelf opgeleide dealers uit de vakhandel, bijvoorbeeld vakbedrijven voor rolluiken en zonwering of vakbedrijven in de metaalbouw en de meubelmakerij. Zij beschikken over de knowhow om u uitgebreid te adviseren en de hoogwaardige weinor producten deskundig te monteren.

Welke voordelen biedt de weinor vakhandelaar mij?

  • weinor producten zijn altijd bij u in de buurt verkrijgbaar.
  • weinor vakhandelaren worden regelmatig getraind en werken professioneel.
  • weinor vakhandelaren vinden altijd de juiste oplossing, ook bij lastige montages (bijv. bevestiging aan de gevel) of bij het programmeren van de elektronica.
  • Bij vragen en klachten wordt u snel verder geholpen door de weinor vakhandelaren. Zij zijn bekend met uw project en kunnen direct reageren.

Hoe vind ik een weinor vakbedrijf?
Klik heel eenvoudig hier. Vul eerst het formulier in zodat wij een weinor specialist in uw directe omgeving kunnen vinden. U ontvangt uitsluitend adressen van deskundige bedrijven.

Wie is mijn contractuele partner?
Door aankoop van een weinor product heeft u een wettelijk bindende overeenkomst gesloten met een weinor vakhandelaar. Daarom is het belangrijk dat u bij alle aangelegenheden rond uw weinor product altijd contact opneemt met uw vakhandelaar.

Met wie moet ik contact opnemen als ik nog vragen heb?
Voor klachten en vragen over een reeds bestaand weinor systeem dient u contact op te nemen met het vakbedrijf, dat het systeem gemonteerd heeft. Dit bedrijf zal dan indien nodig contact opnemen met weinor – afhankelijk van de vraag of het om een klacht over de montage of over het product gaat.

weinor vakhandelaren zijn dus de eerste keuze, wanneer het om weinor zonneschermen, terrasoverkappingen en glasoases® gaat.

Een weinor vakhandelaar beantwoordt bovendien uw vragen over:

  • garantie
  • service en onderhoud van weinor producten
  • de uitbreiding van uw bestaande weinor systeem
  • technische details

Wat moet u doen als u problemen heeft met de weinor vakhandelaar?

Mocht u ooit ontevreden zijn over de afhandeling door een weinor vakhandelaar, dan bent u van harte welkom om dit aan ons te laten weten. Schrijf in dit geval een mail aan service(at)weinor.de. Wij zullen uw zaak dan in ieder geval controleren, want wij willen de kwaliteitsketen van de weinor productielocatie tot aan uw woning graag op het maximale niveau houden..

Natuurlijk stellen wij en onze vakhandelaren positieve reacties ook zeer op prijs!

U heeft nog geen weinor vakhandelaar gevonden?

naar vakhandelaar-zoekmachine

Sluiting van showroom

Sluiting van showroom

weinor showroom in Keulen: Vanwege de huidige situatie is de showroom helaas tot nader order gesloten. We zijn nog steeds beschikbaar voor u.

Meer beleven …