Glasoase®

 

 

Bahia Blanca / Gran Canaria: serre met poolbar

De gasten van een hotel op het Spaanse eiland Gran Canaria kunnen nu vanaf de poolbar ook bij weer en wind van het uitzicht op zee genieten – dankzij een serre van weinor.

De eigenaar van Bahia Blanca, een appartementencomplex in Puerto Rico in het zuiden van het zonnige Spaanse eiland Gran Canaria wilde zijn zwembadomgeving nieuw vormgeven. Door een lokale vakhandelaar kwam hij op het idee de poolbar met terrasoverkapping Terrazza en verschuifbare onderbouwelementen van glas van weinor uit te rusten. Daarbij kwam nog een ondergemonteerde serrezonwering Sottezza. Daardoor hebben de gasten nu een buitenbereik welke tegen de wind en de zon beschermt is. Hier kunnen zij van de aangename sfeer genieten, koele drankjes drinken en van de sensationele uitzichten over de zee en kustlijn genieten.

Flexibele serre
Door de verschuifbare glazen elementen w17-c van weinor kunnen de gasten heel flexibel op het weer reageren. Word het in de avond winderig en fris, dan zijn de glazen schuifwanden heel makkelijk dicht te zetten. Zo zit men beschermt als in een serre. Voor volledige transparantie is gezorgd, want de beglazing wordt niet door kozijnen onderbroken. Willen de zwembadbezoekers de zeelucht opsnuiven, dan schuiven ze de wanden eenvoudig weer open.

Zonnescherm biedt zonwering
Voor een betrouwbare zonwering zorgt de serrezonwering Sottezza. Deze wordt onder het glazen dak gemonteerd en kan daardoor onafhankelijk van de windbelasting uit blijven staan. Bovendien verschaft de weinor Glasoase® door de grote oppervlaktes doek een bijzonder huiselijke sfeer. Het hoogwaardige en spindopgekleurde doek brengt een stijlvolle sfeer op het terras.

De exploitant van het systeem is zo tevreden, dat hij nu aan de andere zijde van het zwembad nog een weinor Glasoase® laat installeren. Tevens wil hij enkele appartementen met weinor zonneschermen uitrusten.

Foto's: Bahia Blanca

Meer informatie over de producten van weinor:

Glasoases®

Glasoases®

Vloeiende overgang naar buiten met de elegante Glasoases® – lichtdoorlatend en bekroond.

Meer beleven …