Eerlijkheid centraal: uw marktleider hanteert transparante prijzen!

Beste weinor klant,

Als marktleider in Noord-Europa voor zonwering en regen- en weerbescherming op het terras hebben wij een duidelijk doel: u als klant te overtuigen! Dat geldt ook wat betreft eerlijkheid. Daarom willen we ook in moeilijkere tijden transparant blijven en duidelijk zijn over onze prijzen.

U weet waarschijnlijk uit artikelen in de media dat de materiaalkosten stijgen als gevolg van knelpunten in productie en bevoorrading op de wereldmarkten en bovendien dagelijks kunnen veranderen. Wij werken consequent samen met de weinor vakhandel om de gevolgen van deze ontwikkeling in uw belang op te vangen en flexibele oplossingen te vinden. Wij doen dit op een eerlijke en transparante manier. Daarom zullen wij de prijsstijgingen op de wereldmarkt vanaf 1 februari 2022 volledig zonder opslag doorberekenen aan onze vakhandelaren. Zij geven op hun beurt de prijsstijgingen 1:1 aan u door, dus ook zonder opslag. Want: wij willen niets verdienen aan de wereldwijde knelpunten, maar bieden onze producten aan tegen een eerlijke prijs, zodat u kunt blijven profiteren van weinor kwaliteitsproducten!

Deze zogenaamde nettomateriaalkostentoeslag passen we maandelijks aan, afhankelijk van de actuele stand van de materiaalprijzen.

Onze belofte: zodra de materiaalprijzen weer tot rust zijn gekomen, zullen wij vanzelfsprekend afzien van deze toeslag.

Hoe hoog de actuele nettomateriaalkostentoeslag is, kan uw weinor vakhandelaar u vertellen. Hij is zeer deskundig en zal u graag adviseren.

Let op: omdat wij deze toeslag maandelijks opnieuw berekenen, kan de offerteprijs die uw weinor vakhandelaar heeft opgegeven, afwijken van het daadwerkelijk gefactureerde bedrag. Houd hier in uw planning rekening mee.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij met deze aanpak een zeer goede en eerlijke oplossing hebben gevonden die recht doet aan u, onze vakhandelaren en ook aan weinor.

Levertijden kunnen variëren

De knelpunten in de productie en bevoorrading op de wereldmarkten zijn ook van invloed op de levertijden van onze producten. Het is daarom mogelijk dat u iets langer dan gebruikelijk op uw weinor zon- en weerbescherming moet wachten en dat vooraf berekende levertijden op korte termijn veranderen. Helaas hebben wij daar geen invloed op. U kunt er echter zeker van zijn dat wij alles in het werk zullen stellen om ervoor te zorgen dat u uw bestelde weinor producten zo snel mogelijk kunt gebruiken.

Hartelijk dank voor uw begrip!

Uw
weinor GmbH & Co. KG