Nu toeslaan: Terrasdaken-actie met gratis verwarmingssysteem

Actieperiode: 01.10. – 31.10.2021

Met een glazen terrasoverkapping straalt uw terras bij mooi weer in helder en uitnodigend zonlicht; bij regen daarentegen blijven u en uw meubilair droog onder het glazen dak. Dan staat niets meer in de weg van ontspannende uren op het terras, zelfs bij slecht weer. En uw terras zal het hele jaar door beschermd zijn. Profiteer van deze aantrekkelijke aanbieding en verzeker u van een aantrekkelijke korting ter waarde van € 743,- bij aankoop van een glazen terrasoverkapping van weinor: het verwarmingssysteem Tempura of zijn vierkante tegenhanger Tempura Quadra. De energie-efficiёnte infraroodverwarmers maken indruk met een verwarmingsvermogen van meer dan 1.500 watt in de kleinste behuizingen. Deze aanbieding is alleen verkrijgbaar bij uw deelnemende weinor Top-Partner.

Gratis verwarmingssysteem!

Bij aankoop van een weinor glazen terrasoverkapping ontvangt u een gratis weinor Tempura of Tempura Quadra verwarmingssysteem.

Top-actuele framekleuren

Bij de keuze voor de framekleur van uw zonnescherm of overkapping staat u een enorm palet aan moderne kleurtinten ter beschikking.

Verzeker uzelf van de 7-jaar-garantie van weinor

Producten van weinor worden aan hoge kwaliteitsnormen onderworpen, omdat we willen dat u lang van uw weinor terrasoplossing geniet. Daarom verleent uw Top-Partner een 7-jaar-garantie op geselecteerde weinor producten.

Eye

Nu het product live beleven

Vindt een vakhandelaar-showroom in uw regio!

Hoogwaardige zonwering voor iedere situatie.
Hier vindt u het complete weinor zonweringsprogramma.

Start zoekopdracht

Wordt vaak samen gekocht met

De cassette van de VertiTex is zeer klein en onopvallend. Dankzij het gepatenteerde OptiFlow-System® is deze ook geschikt voor zonwering op grote breedtes/oppervlakken.

Betrouwbare zonwering en privacy

De weinor verticale zonwering Vertitex II kan flexibel en discreet aan het terrasdak worden bevestigd en biedt bescherming rondom – bij laagstaande zon en bij wind.