Samen voor Keulen: weinor en het eerste elftal FC Köln

weinor is sponsor van de traditionele voetbalclub

Ook in het seizoen 2017/2018 ondersteunt weinor het eerste elftal van FC Köln.

Bij alle thuiswedstrijden van het seizoen vergezeld de traditionele onderneming weinor de beroemde voetbalclub van Keulen. „Wij zjin door en door Keulenaren“, zegt Joachim Burg, weinor verkoopleider. „Daarom is het voor ons van groot belang, niet alleen een relevante economische factor in de regio te zijn, maar ook onze stad en cultuur te ondersteunen. Het eerste elftal van FC Köln is een topclub met een geweldige fan-gemeenschap – wij juichen mee voor deze club!“

Andere goede reden voor de samenwerking: teamgeest, fair play, samenhorigheid en traditie zijn belangrijke waarden welke de voetbalclub uit Keulen en fabrikant weinor met elkaar verbinden. „Bovendien, voetbal is een van de meest populaire sporten – ook onder jongeren“, zegt Thilo Weiermann, directeur. „De teamsport promoot belangrijke vaardigheden, zoals aandracht, discipline en respect.“ Aspecten welke ook bij weinor bij het opleiding van voornamelijk zijn jongere medewerkers erg belangrijk zijn.

Samen verheugen beide partners zich op een succesvol seizoen. Thilo Weiermann en zijn team duimen voor het eerste elftal van FC Köln.

Naar de FC Köln website