Terrazza Pure is "Product van het jaar"

De kubusvormige terrasoverkapping Terrazza Pure is door uitgeverij Callwey in het kader van de award "Huizen van het jaar" bekroond met de prijs "Product van het jaar". De terrasoverkapping overtuigde in de categorie "zonwering" met zijn heldere design en innovatieve constructie.

weinor directeur Thilo Weiermann nam tijdens de prijsuitreiking op 26 september 2019 in Frankfurt de gerenommeerde prijs van architectuuruitgever Callwey in ontvangst. "Wij beschouwen de prijs als een waardering voor onze inzet om niet alleen technisch, maar ook creatief geavanceerde producten op de markt te brengen", aldus Weiermann. "Tegelijkertijd is de prijs een stimulans voor ons om verder te gaan op de ingeslagen weg en ook in de toekomst te voldoen aan de vraag van onze klanten naar innovatief design."

Sinds 2011 reikt Callwey Verlag in samenwerking met het Duitse Architectuurmuseum en andere partners de award uit voor de "Huizen van het jaar – de 50 beste eengezinswoningen". Voor het eerst dit jaar werd ook de prijs "Producten van het jaar" toegekend. Bekroond door architecten – Huizen van het jaar – Het beste product van 2019