Met weinor sterk in de markt!

 

 

Nu weinor vakhandelaar worden!

Weinor is een bekend vakhandelaarsmerk en marktleider in noord-europa voor zon- en weerwering op het terras. We beleveren uitsluitend geselecteerde vakhandelaren, om zo de consument de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen. De vele jaren van intensieve relaties met onze vakhandelaren worden gekenmerkt door een vertrouwensrelatie, egalitair en succes-georiënteerd partnerschap.

Daarom moet u weinor vakhandelaar worden:

 

  • Alles uit één hand: zonneschermen, terrasoverkappingen en glasoases© van weinor zijn onderdeel van een systeem. Kleur, vorm, materiaal, alles is perfect op elkaar afgestemd.
  • Hoge kwaliteitseisen: Wij produceren onze producten onder strenge kwaliteitseisen in de fabrieken in Keulen en Möckern (nabij Magdeburg). Op beide locaties werken we tevens met onze eigen poedercoating, om ook op het gebied van kleur aan de hoogste eisen te voldoen.
  • Extreem korte levertijden
  • Persoonlijke en uitgebreide ondersteuning door ons binnen- en buitendienst
  • Regelmatige productontwikkeling en marketingscholingen
  • Professionele ondersteuning bij de presentatie van de weinor producten door middel van  opvallende showroommodellen en reclamemateriaal

U wilt ook een sterke weinor partners worden?

Vult u dan het contactformulier in. Wij melden ons dan op korte termijn bij u! Alle details bespreken we dan graag met u in een persoonlijk gesprek.

Onze tip: Bezoek eens een van onze showrooms. In Barneveld en Keulen presenteren we alle weinor highlights rondom zonneschermen, terrasoverkappingen en Glasoases. Wij geven u graag een rondleiding door onze showroom. Geef in het contractformulier aan dat u graag een bezoek wilt brengen aan onze showroom.

Vul a.u.b. uw persoonlijke gegevens in.

Ik interesseer mij voor de volgende productgroepen:

* Verplichte velden

 

terug